Umro je pas Rex kojeg su pretukli palicama

dejanRanitović/facebook
Nakon što je branio svoj dom od lopova, Rexa su bešćutno pretukli palicom. Njegov vlasnik je objavio kako pas nije izdržao i preminuo je u svom domu.
Vidi originalni članak

Prošli tjedan lopovi su pokušali provaliti u dom vatogasca Dejana Ranitovića, no dočekao ih je hrabri pas Rex. Njega su hladnokrvno napali i pretukli metalnom palicom. Pronašla ga je supruga vatrogasca kako leži nepokretan i odmah su ga odveli u veterinarsku stanicu. Iako se čino da će se oporaviti, nažalost pas je podlegao ozlijedama, piše 24sata.

Rex je nakon napada primio infuziju i bio je pod jakim sedativima. Nije se mogao kretati. No, nakon nekoliko dana počele su stizati dobre vijesti - Rex se počeo oporavljati. Pas ipak nije izdržao, doživio je moždani udar i uginuo. O tome je javnost obavjestio njegov vlasnik Dejan:

"Na žalost Rexi nije izdržao, unatoč dobrim prognozama imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci", rekao je ožalošćeni vatrogasac.

Kako je netko imao srca ovo učiniti nevinom psu, ne znamo. Preeetužno!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr