Prvi 3048 pregleda 04. kolovoza 2019.

Umro je pas Rex kojeg su pretukli palicama

dejanRanitović/facebook

Nakon što je branio svoj dom od lopova, Rexa su bešćutno pretukli palicom. Njegov vlasnik je objavio kako pas nije izdržao i preminuo je u svom domu.

Prošli tjedan lopovi su pokušali provaliti u dom vatogasca Dejana Ranitovića, no dočekao ih je hrabri pas Rex. Njega su hladnokrvno napali i pretukli metalnom palicom. Pronašla ga je supruga vatrogasca kako leži nepokretan i odmah su ga odveli u veterinarsku stanicu. Iako se čino da će se oporaviti, nažalost pas je podlegao ozlijedama, piše 24sata.

 | Autor: dejanRanitović/facebook dejanRanitović/facebook

Rex je nakon napada primio infuziju i bio je pod jakim sedativima. Nije se mogao kretati. No, nakon nekoliko dana počele su stizati dobre vijesti - Rex se počeo oporavljati. Pas ipak nije izdržao, doživio je moždani udar i uginuo. O tome je javnost obavjestio njegov vlasnik Dejan:

"Na žalost Rexi nije izdržao, unatoč dobrim prognozama imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci", rekao je ožalošćeni vatrogasac.

Kako je netko imao srca ovo učiniti nevinom psu, ne znamo. Preeetužno!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • varta

    Awww jadan počivao u miru 😥🐕
  • Avatar lucy

    lucy

    Jadan psić😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭