Uoči Zagrebačkog festivala Kuku$ izbacio prvu baladu

Najpoznatija trap grupa koja se može pohvaliti vojskom fanova i s više od 40 milijuna pregleda svojih pjesama na YouTubeu za kraj poručuje: U ovim čudnim vremenima htjeli bi poručiti svima da uvijek ima nade
Vidi originalni članak

 Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala zasigurno je ultrapopularni trap bend KUKU$, iza kojeg se krije dobro poznati trojac Ivan Hilje - Hiljson Mandela, Ivan Godina - Goca R.I.P. i Mislav Kljenak - Iso Miki. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

S novim singlom 'Nema Pravila', u izdanju Rubikon Sound Factoryja, dečki ulaze među dosad relativno nepoznatu publiku, no da imaju itekako dobar razlog za ovaj veliki glazbeni iskorak, jasno dokazuje i najviše ikad osvojenih glasova u finalu Cesarice za Hit godine, koja je pripala upravo Hiljsonu Mandeli za suradnju sa Zsa Zsom na pjesmi 'Ova ljubav'.

"Velika je stvar osvojiti tako prestižnu nagradu kao što je Cesarica, naročito jer je publika time okrunila novi smjer u kojem se već dugo krećemo. Najveća želja nas kao grupe je unijeti nova, općeprihvaćena i svjetska rješenja za modernizaciju zvuka te aktivno raditi glazbu koja će biti prihvaćena kao dio kulture, a ne samo supkulture. Fuzija trapa i popa je svjetski standard koji polako, ali sigurno, stiže i na hrvatsku mainstream scenu. Nagrada za Hit godine za nas je velika motivacija za daljnji kreativni rad", rekli su dečki. 

Pjesmu 'Nema Pravila' autorski potpisuju Ivan Hilje - Hiljson Mandela, Ivan Godina - Goca R.I.P. i Mislav Kljenak - Iso Miki, a pridružio im se Matko Bobić, zaslužan za gitarske dionice, te platinasti producent svjetskog uspjeha Arian Vuica - Strapazoot. Zanimljivo je da je upravo Zsa Zsa jedan od pratećih vokala na ovoj trap pop ljubavnoj baladi.

Talentirani snimatelj, redatelj i montažer Luka Matković zaslužan je za spot sniman na lokacijama diljem Zagreba i u studiju Rubikon Sound Factoryja. Luka slovi kao jedan od predvodnika novog vala snimatelja koji donose svjetski potpis u svoj rad. Dečki su kroz opušten način snimanja svoje svakodnevice željeli pokazati da su naizgled nebitne stvari iz naše okoline upravo te koje nam često pružaju utjehu i nadu u bolje sutra. Kroz mjesta koja su obilježila njihovo odrastanje, KUKU$ u spotu priča svoju jedinstvenu priču i donosi pogled na život iz vlastite perspektive. 

KUKU$ ne skriva da nastupom na nadolazećem Zagrebačkom festivalu žele široj publici predstaviti svoj rad te, u isto vrijeme, srušiti predrasude koje su možda još uvijek prisutne: „Već godinama aktivno radimo na modernizaciji hrvatske glazbe i čast nam je što kroz sudjelovanje na Zagrebačkom festivalu možemo pokazati koliko se zapravo trudimo oko glazbe koju radimo i živimo.“

Najpoznatija trap grupa u regiji koja se može pohvaliti vojskom fanova i s više od 40 milijuna pregleda svojih pjesama na YouTubeu za kraj poručuje: U ovim čudnim vremenima htjeli bi poručiti svima da uvijek ima nade i da nakon svake kiše dođe sunce. Vrijeme je da podsjetimo ljude na neke osnovne vrijednosti u životu. Lako se izgubiti u ovom sivilu velegrada, ali ne smijemo zaboraviti da ljubav nema pravila.

Posjeti joomboos.24sata.hr