Prvi 180 pregleda 12. veljače 2021.

Uoči Zagrebačkog festivala Kuku$ izbacio prvu baladu

Najpoznatija trap grupa koja se može pohvaliti vojskom fanova i s više od 40 milijuna pregleda svojih pjesama na YouTubeu za kraj poručuje: U ovim čudnim vremenima htjeli bi poručiti svima da uvijek ima nade

 Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Zagrebačkog festivala zasigurno je ultrapopularni trap bend KUKU$, iza kojeg se krije dobro poznati trojac Ivan Hilje - Hiljson Mandela, Ivan Godina - Goca R.I.P. i Mislav Kljenak - Iso Miki. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

S novim singlom 'Nema Pravila', u izdanju Rubikon Sound Factoryja, dečki ulaze među dosad relativno nepoznatu publiku, no da imaju itekako dobar razlog za ovaj veliki glazbeni iskorak, jasno dokazuje i najviše ikad osvojenih glasova u finalu Cesarice za Hit godine, koja je pripala upravo Hiljsonu Mandeli za suradnju sa Zsa Zsom na pjesmi 'Ova ljubav'.

 | Autor:

"Velika je stvar osvojiti tako prestižnu nagradu kao što je Cesarica, naročito jer je publika time okrunila novi smjer u kojem se već dugo krećemo. Najveća želja nas kao grupe je unijeti nova, općeprihvaćena i svjetska rješenja za modernizaciju zvuka te aktivno raditi glazbu koja će biti prihvaćena kao dio kulture, a ne samo supkulture. Fuzija trapa i popa je svjetski standard koji polako, ali sigurno, stiže i na hrvatsku mainstream scenu. Nagrada za Hit godine za nas je velika motivacija za daljnji kreativni rad", rekli su dečki. 

 | Autor:

Pjesmu 'Nema Pravila' autorski potpisuju Ivan Hilje - Hiljson Mandela, Ivan Godina - Goca R.I.P. i Mislav Kljenak - Iso Miki, a pridružio im se Matko Bobić, zaslužan za gitarske dionice, te platinasti producent svjetskog uspjeha Arian Vuica - Strapazoot. Zanimljivo je da je upravo Zsa Zsa jedan od pratećih vokala na ovoj trap pop ljubavnoj baladi.

 | Autor:

Talentirani snimatelj, redatelj i montažer Luka Matković zaslužan je za spot sniman na lokacijama diljem Zagreba i u studiju Rubikon Sound Factoryja. Luka slovi kao jedan od predvodnika novog vala snimatelja koji donose svjetski potpis u svoj rad. Dečki su kroz opušten način snimanja svoje svakodnevice željeli pokazati da su naizgled nebitne stvari iz naše okoline upravo te koje nam često pružaju utjehu i nadu u bolje sutra. Kroz mjesta koja su obilježila njihovo odrastanje, KUKU$ u spotu priča svoju jedinstvenu priču i donosi pogled na život iz vlastite perspektive. 

 | Autor:

KUKU$ ne skriva da nastupom na nadolazećem Zagrebačkom festivalu žele široj publici predstaviti svoj rad te, u isto vrijeme, srušiti predrasude koje su možda još uvijek prisutne: „Već godinama aktivno radimo na modernizaciji hrvatske glazbe i čast nam je što kroz sudjelovanje na Zagrebačkom festivalu možemo pokazati koliko se zapravo trudimo oko glazbe koju radimo i živimo.“

Najpoznatija trap grupa u regiji koja se može pohvaliti vojskom fanova i s više od 40 milijuna pregleda svojih pjesama na YouTubeu za kraj poručuje: U ovim čudnim vremenima htjeli bi poručiti svima da uvijek ima nade i da nakon svake kiše dođe sunce. Vrijeme je da podsjetimo ljude na neke osnovne vrijednosti u životu. Lako se izgubiti u ovom sivilu velegrada, ali ne smijemo zaboraviti da ljubav nema pravila.

 | Autor:

Tvoja reakcija?