Upoznajte novih 5 kandidata live kviza 'Znaš il' padaš'!

Josip Regovic/PIXSELL
Ovo je pet kandidata koji će se predstaviti i sudjelovati u novoj epizodi u nedjelju
Vidi originalni članak

Od sutra se 'Znaš il' padaš' emitira u 19:00 sati, a ovo je pet novih kandidata koji će nam se sutra predstaviti. Uz njih, bit će i super gosti iznenađenja - pa nas obavezno pratite u novom terminu od 19 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Barbara Malić, 22 godine

Barbara dolazi iz Bregane Pisarovinske i najviše od svega uživotu obožava svoje pse, s kojima redovito provodi vrijeme u prirodi. I ona je svjesna kolika je prednost Europske Unije za mlade danas i zbog toga smatra da je važno da svi izađu na izbore za Europski parlament, jer ona sigurno hoće!

Ines Bajić, 21 godina

Ines je rodom iz Pazina i trenutno je studentica kulturologije na Filozofskom fakultetu. Jako voli ples, kojim se prije upisivanja faksa redovito bavila, ali ga je sad malo zapostavila. Trenutno je, ipak, fokusirana na Erasmus program i stjecanje iskustva u inozemstvu, a s obzirom da je Hrvatska u EU, to će joj sada biti mnogo lakše ostvariti. Kako bi i dalje mogli imati ovakve mogućnosti, Ines sve poziva da glasaju za Europski parlament, ona će se sigurno odazvati. 

Karlo Lučan, 18 godina

Karlo dolazi iz Daruvara, ide u gimnaziju i najviše ga od predmeta zanimaju matematika i fizika. Kad završi školu, želi studirati vani, u nekoj od članica Europske Unije, a jasno mu je da se financirati sada može i iz EU fondova, što je velika prednost. Smatra da je važno odazvati se na izbore kako bi time utjecali na vlastitu budućnost. On će se odazvati!

Hrvoje Pritaković, 21 godina

Hrvoje dolazi iz Andrijaševaca, obožava putovati, a hobi mu je vožnja biciklom. Kaže kako nema tremu pred kamerama, što ga čini super kandidatom za ovaj show! Poziva sve mlade da izađu na izbore kako bismo i dalje mogli imati sve ove prilike koje trenutno pruža Europska Unija, on će sigurno biti ondje!

Mihael Markiš

Mihael dolazi iz Dugog Sela i ove je godine sudjelovao u novoj sezoni Videostara - predstavljao je svoj kanal FM Bros između 15 ovogodišnjih finalista! Sad će nam se pridružiti i na live kvizu, a uz to - poziva sve mlade koji imaju pravo izaći na izbore za EU Parlament da to i naprave jer je to način na koji sami možemo utjecati na vlastitu budućnost.

Pratite live kviz u nedjelju u 19:00 sati na JoomBoosu, a do tada - pogledajte novu Videostar epizodu s našim ovogodišnjim filanalistima!

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr