Prvi 752 pregleda 24. studenoga 2018.

Upoznajte novih 5 kandidata live kviza 'Znaš il' padaš'!

Josip Regovic/PIXSELL

Ovo je pet kandidata koji će se predstaviti i sudjelovati u novoj epizodi u nedjelju

Od sutra se 'Znaš il' padaš' emitira u 19:00 sati, a ovo je pet novih kandidata koji će nam se sutra predstaviti. Uz njih, bit će i super gosti iznenađenja - pa nas obavezno pratite u novom terminu od 19 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Barbara Malić, 22 godine

 | Autor:

Barbara dolazi iz Bregane Pisarovinske i najviše od svega uživotu obožava svoje pse, s kojima redovito provodi vrijeme u prirodi. I ona je svjesna kolika je prednost Europske Unije za mlade danas i zbog toga smatra da je važno da svi izađu na izbore za Europski parlament, jer ona sigurno hoće!

Ines Bajić, 21 godina

 | Autor:

Ines je rodom iz Pazina i trenutno je studentica kulturologije na Filozofskom fakultetu. Jako voli ples, kojim se prije upisivanja faksa redovito bavila, ali ga je sad malo zapostavila. Trenutno je, ipak, fokusirana na Erasmus program i stjecanje iskustva u inozemstvu, a s obzirom da je Hrvatska u EU, to će joj sada biti mnogo lakše ostvariti. Kako bi i dalje mogli imati ovakve mogućnosti, Ines sve poziva da glasaju za Europski parlament, ona će se sigurno odazvati. 

Karlo Lučan, 18 godina

 | Autor:

Karlo dolazi iz Daruvara, ide u gimnaziju i najviše ga od predmeta zanimaju matematika i fizika. Kad završi školu, želi studirati vani, u nekoj od članica Europske Unije, a jasno mu je da se financirati sada može i iz EU fondova, što je velika prednost. Smatra da je važno odazvati se na izbore kako bi time utjecali na vlastitu budućnost. On će se odazvati!

Hrvoje Pritaković, 21 godina

 | Autor:

Hrvoje dolazi iz Andrijaševaca, obožava putovati, a hobi mu je vožnja biciklom. Kaže kako nema tremu pred kamerama, što ga čini super kandidatom za ovaj show! Poziva sve mlade da izađu na izbore kako bismo i dalje mogli imati sve ove prilike koje trenutno pruža Europska Unija, on će sigurno biti ondje!

Mihael Markiš

 | Autor:

Mihael dolazi iz Dugog Sela i ove je godine sudjelovao u novoj sezoni Videostara - predstavljao je svoj kanal FM Bros između 15 ovogodišnjih finalista! Sad će nam se pridružiti i na live kvizu, a uz to - poziva sve mlade koji imaju pravo izaći na izbore za EU Parlament da to i naprave jer je to način na koji sami možemo utjecati na vlastitu budućnost.

Pratite live kviz u nedjelju u 19:00 sati na JoomBoosu, a do tada - pogledajte novu Videostar epizodu s našim ovogodišnjim filanalistima!

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    gledam sutra obavezno