Upoznajte novih 5 kandidata live kviza 'Znaš il' padaš'!

Josip Regovic/PIXSELL
Ovo je pet kandidata koji će se predstaviti i sudjelovati u novoj epizodi u nedjelju
Vidi originalni članak

 'Znaš il' padaš' prati sutra u 19:00 sati, a ovo je pet novih kandidata koji će nam se sutra predstaviti. Uz njih, bit će i super gosti iznenađenja - pa nas obavezno pratite u novom terminu od 19 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Prvi kandidat je osamnaestogodišnji Gabriel Jurički iz Ivanić-Grada. U slobodno vrijeme također svira harmoniku, a smatra da mu je Europska unija bitna jer onda bez problema može prelaziti granicu samo s osobnom kada ima svirku izvan Hrvatske.

Sljedeći kandidat je Ivan Milković (17) iz Jagodnog kraj Velike Gorice. Ide u Medicinsku školu, a u slobodno vrijeme svira klavijature. I on, kao i mnogi drugi, smatra kako je Europska Unija super zato što pruža mnoge mogućnosti mladima koji požele otići van skupiti iskustvo ili se školovati.

Ovo je Vedran Kantar iz Siska, a na kviz Znaš il' padaš prijavio se iz zabave i jer je htio steći nove prijatelje i iskustvo. Također je progovorio o tome zašto misli da je EU korisna mladima danas, a on će sigurno glasati zato što misli da svojim odlukama jedino sam kroji vlastitu budućnost.

Renato Šimić (18) iz Karlovca je naš sljedeći kandidat. Pohađa srednju Hotelijersku školu, a sebe bi opisao kao šaljivu, zabavnu i iskrenu osobu. San mu je, kaže, jednog dana baviti se glumom. A upravo to bi mogao otići studirati van, što mu Europska Unija čini još znatno jednostavnijim.

Ovo je Moreno Riter iz velike Gorice. Ovaj osamnaestogodišnjak nije želio podijeliti svoje hobije, ali siguran je da će pobijediti u live kvizu. On će, kao i ostali kandidati, sigurno izaći na Izbore za EU Parlament, jer smatra da je Europska Unija važna za mlade. Otkako smo ušli u EU mnogo je više mogućnosti za školovanje i bolju budućnost mladih, među koje i sam spada.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr