Prvi 1223 pregleda 01. prosinca 2018.

Upoznajte novih 5 kandidata live kviza 'Znaš il' padaš'!

Josip Regovic/PIXSELL

Ovo je pet kandidata koji će se predstaviti i sudjelovati u novoj epizodi u nedjelju

 'Znaš il' padaš' prati sutra u 19:00 sati, a ovo je pet novih kandidata koji će nam se sutra predstaviti. Uz njih, bit će i super gosti iznenađenja - pa nas obavezno pratite u novom terminu od 19 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Prvi kandidat je osamnaestogodišnji Gabriel Jurički iz Ivanić-Grada. U slobodno vrijeme također svira harmoniku, a smatra da mu je Europska unija bitna jer onda bez problema može prelaziti granicu samo s osobnom kada ima svirku izvan Hrvatske.

 | Autor: Gabriel Jurički Gabriel Jurički

Sljedeći kandidat je Ivan Milković (17) iz Jagodnog kraj Velike Gorice. Ide u Medicinsku školu, a u slobodno vrijeme svira klavijature. I on, kao i mnogi drugi, smatra kako je Europska Unija super zato što pruža mnoge mogućnosti mladima koji požele otići van skupiti iskustvo ili se školovati.

 | Autor: Ivan Milković Ivan Milković

Ovo je Vedran Kantar iz Siska, a na kviz Znaš il' padaš prijavio se iz zabave i jer je htio steći nove prijatelje i iskustvo. Također je progovorio o tome zašto misli da je EU korisna mladima danas, a on će sigurno glasati zato što misli da svojim odlukama jedino sam kroji vlastitu budućnost.

 | Autor: vedran kantar vedran kantar

Renato Šimić (18) iz Karlovca je naš sljedeći kandidat. Pohađa srednju Hotelijersku školu, a sebe bi opisao kao šaljivu, zabavnu i iskrenu osobu. San mu je, kaže, jednog dana baviti se glumom. A upravo to bi mogao otići studirati van, što mu Europska Unija čini još znatno jednostavnijim.

 | Autor: renato šimić renato šimić

Ovo je Moreno Riter iz velike Gorice. Ovaj osamnaestogodišnjak nije želio podijeliti svoje hobije, ali siguran je da će pobijediti u live kvizu. On će, kao i ostali kandidati, sigurno izaći na Izbore za EU Parlament, jer smatra da je Europska Unija važna za mlade. Otkako smo ušli u EU mnogo je više mogućnosti za školovanje i bolju budućnost mladih, među koje i sam spada.

 | Autor: moreno riter moreno riter

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Super su