Uskoro bismo mogli gledati i šesti nastavak 'Vriska'?

screammovies/instagram
Peti nastavak kultnog horora 'Vrisak' nadmašio je sva očekivanja i postigao ogroman uspjeh. Upravo zato, redatelji i glumačka postava smatraju kako bi bilo suludo završiti sada, na petom dijelu pa najavljuju mogući izlazak još jednog nastavka
Vidi originalni članak

Iako je peti nastavak kultnog horor filma 'Vrisak' tek stigao u kina, čini se da uskoro možemo očekivati još jedan nastavak, piše Her. Naime, peti dio 'Vriska' u kina je stigao prije šest dana, a već je, sa zaradom od 30,6 milijuna dolara u prvom danu, s trona 'srušio' Marvelov 'Spider-Man: Far From Home, najgledaniji film u posljednjih nekoliko mjeseci.

S obzirom na ovaj odličan uspjeh, redatelji i glumačka postava pokazuju priličnu volju za snimanjem šestog nastavka. 

"Velik dio ovog filma je o obožavateljima, o tome što znači biti fan i kako se mi osjećamo zbog toga", rekao je jedan od redatelja filma, Matt Bettinelli-Olpin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Scream (@screammovies)

"Jedan dio ovog nastavka bio je posebno utješan. Možda upravo zato što ovdje puno govorimo o obožavateljima. Mislim da u njemu postoji jedna točka koja je mnogima jako, jako osobna i emotivna", dodao je drugi redatelj, Tyler Gillett.

Radnja najnovijeg nastavka govori o novom ubojici koji je navukao kostim Ghostfacea i koji se okomio na skupinu tinejdžera u Westborou, a na Deweyju (David Arquette), Sidney (Neve Campbell) i Gail (Courtney Cox) je da se još jednom uhvate u koštac s maskiranim serijskim ubojicom.

"Bili bismo ludi da se sada zaustavimo na petom dijelu", složili su se Gillet i Bettinelli-Olpin. Što može značiti samo jedno - iako ga možda još ne pripremaju, već naveliko razmišljaju o šestom nastavku. Brrrr...!

Jeste li već pogledali peti nastavak ovog kultnog horora?

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Posjeti joomboos.24sata.hr