Prvi 825 pregleda 20. siječnja 2022.

Uskoro bismo mogli gledati i šesti nastavak 'Vriska'?

screammovies/instagram

Peti nastavak kultnog horora 'Vrisak' nadmašio je sva očekivanja i postigao ogroman uspjeh. Upravo zato, redatelji i glumačka postava smatraju kako bi bilo suludo završiti sada, na petom dijelu pa najavljuju mogući izlazak još jednog nastavka

Iako je peti nastavak kultnog horor filma 'Vrisak' tek stigao u kina, čini se da uskoro možemo očekivati još jedan nastavak, piše Her. Naime, peti dio 'Vriska' u kina je stigao prije šest dana, a već je, sa zaradom od 30,6 milijuna dolara u prvom danu, s trona 'srušio' Marvelov 'Spider-Man: Far From Home, najgledaniji film u posljednjih nekoliko mjeseci.

S obzirom na ovaj odličan uspjeh, redatelji i glumačka postava pokazuju priličnu volju za snimanjem šestog nastavka. 

"Velik dio ovog filma je o obožavateljima, o tome što znači biti fan i kako se mi osjećamo zbog toga", rekao je jedan od redatelja filma, Matt Bettinelli-Olpin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Scream (@screammovies)

"Jedan dio ovog nastavka bio je posebno utješan. Možda upravo zato što ovdje puno govorimo o obožavateljima. Mislim da u njemu postoji jedna točka koja je mnogima jako, jako osobna i emotivna", dodao je drugi redatelj, Tyler Gillett.

Radnja najnovijeg nastavka govori o novom ubojici koji je navukao kostim Ghostfacea i koji se okomio na skupinu tinejdžera u Westborou, a na Deweyju (David Arquette), Sidney (Neve Campbell) i Gail (Courtney Cox) je da se još jednom uhvate u koštac s maskiranim serijskim ubojicom.

"Bili bismo ludi da se sada zaustavimo na petom dijelu", složili su se Gillet i Bettinelli-Olpin. Što može značiti samo jedno - iako ga možda još ne pripremaju, već naveliko razmišljaju o šestom nastavku. Brrrr...!

Jeste li već pogledali peti nastavak ovog kultnog horora?

 

 | Autor:

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

Tvoja reakcija?