Uskoro stiže reboot filma 'Sam u kući'

screenshot/youtube
Malo tko može zamisliti Božić i božićni ugođaj bez Kevina i sati provedenih u bingeanju filmova 'Sam u kući', a uskoro će materijala za bingeanje biti još, jer nam najesen stiže reboot ovog blagdanskog klasika
Vidi originalni članak

Mislimo da je vrijeme da proslavimo jednom divnom pizzom od sira jer - stiže nam dugo očekivani reboot filma Sam u kući. Reboot će se zvati Home sweet home alone, a na streaming servisu Disney plus će biti objavljen 12. studenoga, piše Avclub.

Priča ovog reboota pratit će “Maxa Mercera, nestašnog i snalažljivog dječaka koji ostaje sam kod kuće nakon što je njegova obitelj otišla na odmor u Japan. Na njega će pasti dužnost obrane svog doma nakon što će jedan bračni par pokušati ukrasti dragocjenosti u njegovoj blizini“, rekli su scenaristi filma Mikey Day i Streeter Seidell.

Glumačka postava većinom je nova, a u njoj će, između ostalih biti Kenan Thompson, Timothy Simons, Ellie Kemper i zvijezda filma Jojo Rabbit, Archie Yates. No, jedan stari član kojemu se iznimno veselimo je Davin Ratray, poznatiji kako zločesti stariji brat Buzz, koji se vraća u nastavku.

Za sada još nema naznaka da će se u filmu pojaviti i Macaulay Culkin koji je utjelovio omiljenog Kevina, ali, tko zna – možda nas iznenadi!

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

 

Posjeti joomboos.24sata.hr