Uzbudljivo finale sezone: Tea i Leila potukle se kraj bazena?

joomboos
Na JoomBoos YouTube kanalu i ostalim platformama upravo je objavljena posljednja, osma epizoda nagrađivane teen serije 'Teini dnevnici'. U finalu sezone napokon će se razotkriti sve tajne misteriozne profesorice Leile
Vidi originalni članak

U posljednjoj epizodi sukob koji Tea ima s profesoricom Leilom (Petra Kurtela) eskalira i kulminira svađom na satu dramske i na bazenu. Nakon što je Tea saznala da se Leila potajno viđa s njezinim tatom i da su u ljubavnom odnosu, poslije razvoda Teinih roditelja, Tea je odlučna razriješiti ovu dramu u uzbudljivom finalu druge sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srećom, cijelu svađu između Tee i Leile snimila je njezina školska kolegica, Tara, koja i inače snima i bilježi svaki sat dramske. Nakon toga nikakve Leiline ucjene više neće dolaziti u obzir...

"Posebno uzbudljiv dio zadnje epizode ove sezone je svađa na bazenu, u kojoj sudjeluju Tea, Leila, ali i Ivona. Odakle Ivona u cijeloj priči i hoće li se opet pojaviti profesor Buljubašić, koji je u prvoj epizodi netragom nestao? Hoće li Tea ipak uspjeti popraviti ocjene i otići na toliko željeni ERASMUS+ program? Pa, ne želimo vam otkrivati baš sve... Zadnju epizodu možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu i sve ćete otkriti", govore nam iz produkcije ove JoomBoosove uspješnice. 

Dosadašnje epizode na svim su JoomBoos platformama, od YouTubea, TikToka, Facebooka, Instagrama pa sve do JWP videoteke, već skupile više od šest milijuna pregleda, a u zadnjoj epizodi publika napokon saznaje tko je zapravo Leila Babić, profesorica koja je cijelu ovu sezonu učinila još dramatičnijom i uzbudljivijom od prethodne.

Posljednju, osmu epizodu, pogledajte od 12:00 sati na JoomBoos YouTubeu i drugim kanalima, a sve epizode sezone možete pratiti i na 24sata Oriđiđi Videoteci. 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr