Prvi 1556 pregleda 30. rujna 2021.

Uzbudljivo finale sezone: Tea i Leila potukle se kraj bazena?

joomboos

Na JoomBoos YouTube kanalu i ostalim platformama upravo je objavljena posljednja, osma epizoda nagrađivane teen serije 'Teini dnevnici'. U finalu sezone napokon će se razotkriti sve tajne misteriozne profesorice Leile

U posljednjoj epizodi sukob koji Tea ima s profesoricom Leilom (Petra Kurtela) eskalira i kulminira svađom na satu dramske i na bazenu. Nakon što je Tea saznala da se Leila potajno viđa s njezinim tatom i da su u ljubavnom odnosu, poslije razvoda Teinih roditelja, Tea je odlučna razriješiti ovu dramu u uzbudljivom finalu druge sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srećom, cijelu svađu između Tee i Leile snimila je njezina školska kolegica, Tara, koja i inače snima i bilježi svaki sat dramske. Nakon toga nikakve Leiline ucjene više neće dolaziti u obzir...

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

"Posebno uzbudljiv dio zadnje epizode ove sezone je svađa na bazenu, u kojoj sudjeluju Tea, Leila, ali i Ivona. Odakle Ivona u cijeloj priči i hoće li se opet pojaviti profesor Buljubašić, koji je u prvoj epizodi netragom nestao? Hoće li Tea ipak uspjeti popraviti ocjene i otići na toliko željeni ERASMUS+ program? Pa, ne želimo vam otkrivati baš sve... Zadnju epizodu možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu i sve ćete otkriti", govore nam iz produkcije ove JoomBoosove uspješnice. 

 | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

Dosadašnje epizode na svim su JoomBoos platformama, od YouTubea, TikToka, Facebooka, Instagrama pa sve do JWP videoteke, već skupile više od šest milijuna pregleda, a u zadnjoj epizodi publika napokon saznaje tko je zapravo Leila Babić, profesorica koja je cijelu ovu sezonu učinila još dramatičnijom i uzbudljivijom od prethodne.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Posljednju, osmu epizodu, pogledajte od 12:00 sati na JoomBoos YouTubeu i drugim kanalima, a sve epizode sezone možete pratiti i na 24sata Oriđiđi Videoteci. 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?