Vanessa Bryant objavila dirljivu poruku: 'Slomljeni smo'

vanessabryant/instagram
Vanessa je zahvalila svima na porukama podrške i zamolila za privatnost za njezinu obitelj u ovoj iznimno teškoj situaciji.
Vidi originalni članak

Vanessa Bryant, supruga tragično preminule košarkaške zvijezde, Kobeja Bryanta i majka 13-godišnje Gianne, koja je zajedno s njim bila u helikopteru i u nesreći izgubila život, na Instagramu je napisala dirljivu poruku javnosti nakon ove užasne tragedije, javlja Cosmopolitan.

'Ne postoje riječi koje bi opisale našu bol'

"Moje cure i ja htjeli smo zahvaliti svima vama, milijunima ljudi, koji ste nam pokazali suosjećanje i potporu u ovom užasnom periodu. Hvala vam za sve molitve. Zaista su nam potrebne. Potpuno smo slomljeni zbog naglog gubitka mog divnog supruga, Kobeja - koji je bio prekrasan otac svojim kćerima, te naše slatke Gianne - prekrasne kćeri i još divnije sestre svojim mezimicama, Nataliji, Bianki i Capri.

Slomljeni smo i zbog drugih obitelji koje su u nedjelju izgubile svoje voljene. S njima dijelimo najdublje suosjećanje. I jednostavno ne postoje riječi koje bi mogle opisati našu bol. Tješi me jedino to što znam da su i Kobe i Gianna bili svjesni koliko smo ih svi jako voljeli. Mi smo bili blagoslovljeni što smo ih imali u životu. Voljela bih da su ovdje s nama zauvijek. Oni su blagoslov koji je od nas prerano oduzet. 

KOBE I GIANNA Kći Kobeja Bryanta: Zvao ju je 'moja Gigi' i volio kao nitko

Ne znam što nam život donosi od danas nadalje. I nemoguće mi je zamisliti život bez njih. Ali svaki se dan budimo i pokušavamo gurati dalje upravo zbog njih, zbog Kobeja i naše djevojčice Gigi, koji nam i dalje obasjavaju put. Naša je ljubav za njih beskonačna i nemjerljiva. No, samo bih voljela da ih mogu zagrliti, poljubiti i blagosloviti. Da su ovdje s nama, zauvijek. 

Hvala vam što ste dijelili svoju sreću, svoju tugu i svoju potporu s nama. A sad vas molimo za poštovanje i privatnost koje su nam prijeko potrebne u ovoj situaciji", napisala je Vanessa.

Na kraju je pozvala sve ljude koji mogu da pomognu i podupru njihovu Fund Me kampanju MambaOnThree Fund za pomoć svim obiteljima koje su pogođene ovom strašnom tragedijom, javlja Cosmo.

Posjeti joomboos.24sata.hr