Već je krenulo snimanje trećeg dijela To All The Boys?

toalltheboysnetflix / instagram
Sigurno znamo da stiže drugi dio ovog omiljenog teen filma, a fanovi misle da su već počeli snimati i treći.
Vidi originalni članak

Netflixov hit 'To All The Boys I've Loved Before' uskoro dobiva nastavak, ali prije nego je izašao drugi dio filma, mnogi fanovi su uvjereni da se već počeo snimati i treći.

Glumce Noah Centinea i Lanu Condor fanovi su uhvatili u New Yorku kako snimaju, a iako je snimanje trećeg dijela trebalo početi tek 15. srpnja, čini se da su naprosto odlučili krenuti ranije. Zašto ne! 

'Službeno je'

Iako službeno još ništa nisu potvrdili, očito je da je snimanje počelo. O tome je sve obavijestio i Noah koji je na Twitteru napisao: "Službeno je!" Jej!

Sad se svi pitaju što nas očekuje u nastavcima? Hoće li Peter i Lara Jean očuvati vezu? Ili će se u priču umiješati još netko?

U prvom dijelu u 'igri' je, uz Petera, bio još jedan dečko, Josh. No čini se da ga neće biti u nastavku. Drugi dio se bazira na drugom ljubavnom trokutu, onom između Petera, Lare Jean i Johna Ambrosea. Uuuu...

Uhvaćeni u Vancouveru

Kad su uhvaćeni, glumci su šetali ulicama Vancouvera, gdje očito snimaju. Objavljivali su i storyje na Instagramu zbog kojih se osjećamo kao da smo i svi mi s njima na setu. Predobro.

Mi sad još više jedva čekamo drugi dio filma, a tek treći...Wow!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr