Prvi 1420 pregleda 09. srpnja 2019.

Već je krenulo snimanje trećeg dijela To All The Boys?

toalltheboysnetflix / instagram

Sigurno znamo da stiže drugi dio ovog omiljenog teen filma, a fanovi misle da su već počeli snimati i treći.

Netflixov hit 'To All The Boys I've Loved Before' uskoro dobiva nastavak, ali prije nego je izašao drugi dio filma, mnogi fanovi su uvjereni da se već počeo snimati i treći.

Glumce Noah Centinea i Lanu Condor fanovi su uhvatili u New Yorku kako snimaju, a iako je snimanje trećeg dijela trebalo početi tek 15. srpnja, čini se da su naprosto odlučili krenuti ranije. Zašto ne! 

'Službeno je'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filming 💕💕

A post shared by @lanacondor my life ❤❤❤❤❤❤ (@toalltheboysilovedbefore.ntflx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the boys are back in town and it seems @lanacondor approves 😂 #toalltheboysivelovedbefore #psistillloveyou

A post shared by Jordan Fisher (@jordan_fisher) on

Iako službeno još ništa nisu potvrdili, očito je da je snimanje počelo. O tome je sve obavijestio i Noah koji je na Twitteru napisao: "Službeno je!" Jej!

Sad se svi pitaju što nas očekuje u nastavcima? Hoće li Peter i Lara Jean očuvati vezu? Ili će se u priču umiješati još netko?

U prvom dijelu u 'igri' je, uz Petera, bio još jedan dečko, Josh. No čini se da ga neće biti u nastavku. Drugi dio se bazira na drugom ljubavnom trokutu, onom između Petera, Lare Jean i Johna Ambrosea. Uuuu...

Uhvaćeni u Vancouveru

Kad su uhvaćeni, glumci su šetali ulicama Vancouvera, gdje očito snimaju. Objavljivali su i storyje na Instagramu zbog kojih se osjećamo kao da smo i svi mi s njima na setu. Predobro.

Mi sad još više jedva čekamo drugi dio filma, a tek treći...Wow!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    yaaaas <3 jedva čekam