VIDEO: 5 najboljih nastupa iz prve emisije 'Zvjezdica'

RTL
Svojim su nastupima oduševili žiri i odlaze dalje u borbu za laskavu titulu najsjanije hrvatske zvjezdice
Vidi originalni članak

Zita, Lukas, Lara, Emma i Nicole zaslužili su visoke ocjene žirija te svojom izvedbom i glasom osigurali prolaz u natjecanje za titulu druge hrvatske zvjezdice, a kako su izgledali njihovi nastupi otkrijte u nastavku.

Osječanka Zita Vukšić pjevala je 'Riptide' Vance Joy. Osim što lijepo pjeva, Zita svira flautu, a jednako poput umjetnosti zanimaju je i povijest, geografija, fizika i astronomija. Od glazbenih uzora ističe One Direction, Sama Smitha, Lenu Meyer Landrut, Tonija Cetinskog i Josipu Lisac. Na pozornici se ponašala potpuno prirodno i oduševila sve članove žirija, a Enis Bešlagić je zaključio kako mlada pjevačica ima glas kakav Alka Vuica istinski obožava. 

Njezin nastup možeš pogledati OVDJE

Jedanaestogodišnji Lukas Kuić iz Bizovca žiriju se predstavio pjesmom 'The power of love' Celine Dion. Inače svira bisernicu, obožava pop, rock i odbojku. Omiljeni pjevač mu je Michael Jackson, pjevačice Vanda Winter i Christina Aguilera, a bendovi Silente i Queen. Zadivljujuće vokalne sposobnosti "slomile" su sve članove žirija i osigurale mu prolazak dalje.

Njegov nastup pogledaj OVDJE.

Devetogodišnja Lara Mandić pjevala je 'Lips are moving' Megan Trainor. Lara uči svirati klavir, a pohađa prvi razred glazbene škole u Korenici. Obožava pjevati, ali i plesati, crtati i čitati. Voli glazbu Jelene Rozge, Taylor Swift i benda Little Mix, a omiljeni pjevač joj je Luka Nižetić. Zaigrana izvedba je dovoljna da i Lara osigura prolaz dalje...

Njezin nastup pogledaj OVDJE.

Emma Uvalić ima deset godina i dolazi iz Splita. Svira klavir, pjeva i uči strane jezike. Za sebe kaže da je drska, otvorena i druželjubiva, a prijatelji ju opisuju kao veselu i, naravno, raspjevanu. Takva je bila i u prvoj epizodi 'Zvjezdica', a žiri je oduševila izvedbom pjesme Josipe Lisac „Gdje Dunav ljubi nebo“.

- Ja sam ovdje najzahvalnija i to zbog toga što si otpjevala pjesmu koju sam napisala jednoj svojoj velikoj ljubavi i jako mi je drago da ta pjesma živi i dalje - rekla je dirnuta Josipa.

Njezin nastup pogledaj OVDJE.

Nicole Živolić dolazi iz Poreča, ima četrnaest godina i završila je osnovnu glazbenu školu. Svira harmoniku i klavir, rado crta i voli čitati. Omiljeni bend joj je Evanescence i upravo je njihovu pjesmu 'My immortal' izvela u svom prvom nastupu u showu.

Njezin nastup pogledaj OVDJE.

Već idućeg petka u 20 sati na RTL-u ćemo imati priliku upoznati idućih deset kandidata i saznati tko će se pridružiti ovotjednom top 5 u lovu na titulu najsjajnije zvjezdice. 

Posjeti joomboos.24sata.hr