Prvi 14 pregleda 20. veljače 2016.

VIDEO: 5 najboljih nastupa iz prve emisije 'Zvjezdica'

Zvjezdice
RTL

Svojim su nastupima oduševili žiri i odlaze dalje u borbu za laskavu titulu najsjanije hrvatske zvjezdice

Zita, Lukas, Lara, Emma i Nicole zaslužili su visoke ocjene žirija te svojom izvedbom i glasom osigurali prolaz u natjecanje za titulu druge hrvatske zvjezdice, a kako su izgledali njihovi nastupi otkrijte u nastavku.

Zita Vuksic | Autor: RTL RTL

Osječanka Zita Vukšić pjevala je 'Riptide' Vance Joy. Osim što lijepo pjeva, Zita svira flautu, a jednako poput umjetnosti zanimaju je i povijest, geografija, fizika i astronomija. Od glazbenih uzora ističe One Direction, Sama Smitha, Lenu Meyer Landrut, Tonija Cetinskog i Josipu Lisac. Na pozornici se ponašala potpuno prirodno i oduševila sve članove žirija, a Enis Bešlagić je zaključio kako mlada pjevačica ima glas kakav Alka Vuica istinski obožava. 

Njezin nastup možeš pogledati OVDJE

Lukas Kuic | Autor: RTL RTL

Jedanaestogodišnji Lukas Kuić iz Bizovca žiriju se predstavio pjesmom 'The power of love' Celine Dion. Inače svira bisernicu, obožava pop, rock i odbojku. Omiljeni pjevač mu je Michael Jackson, pjevačice Vanda Winter i Christina Aguilera, a bendovi Silente i Queen. Zadivljujuće vokalne sposobnosti "slomile" su sve članove žirija i osigurale mu prolazak dalje.

Njegov nastup pogledaj OVDJE.

Lara Mandic | Autor: RTL RTL

Devetogodišnja Lara Mandić pjevala je 'Lips are moving' Megan Trainor. Lara uči svirati klavir, a pohađa prvi razred glazbene škole u Korenici. Obožava pjevati, ali i plesati, crtati i čitati. Voli glazbu Jelene Rozge, Taylor Swift i benda Little Mix, a omiljeni pjevač joj je Luka Nižetić. Zaigrana izvedba je dovoljna da i Lara osigura prolaz dalje...

Njezin nastup pogledaj OVDJE.

Emma Uvalic | Autor: RTL RTL

Emma Uvalić ima deset godina i dolazi iz Splita. Svira klavir, pjeva i uči strane jezike. Za sebe kaže da je drska, otvorena i druželjubiva, a prijatelji ju opisuju kao veselu i, naravno, raspjevanu. Takva je bila i u prvoj epizodi 'Zvjezdica', a žiri je oduševila izvedbom pjesme Josipe Lisac „Gdje Dunav ljubi nebo“.

- Ja sam ovdje najzahvalnija i to zbog toga što si otpjevala pjesmu koju sam napisala jednoj svojoj velikoj ljubavi i jako mi je drago da ta pjesma živi i dalje - rekla je dirnuta Josipa.

Njezin nastup pogledaj OVDJE.

Nicole Zivolic | Autor: RTL RTL

Nicole Živolić dolazi iz Poreča, ima četrnaest godina i završila je osnovnu glazbenu školu. Svira harmoniku i klavir, rado crta i voli čitati. Omiljeni bend joj je Evanescence i upravo je njihovu pjesmu 'My immortal' izvela u svom prvom nastupu u showu.

Njezin nastup pogledaj OVDJE.

Već idućeg petka u 20 sati na RTL-u ćemo imati priliku upoznati idućih deset kandidata i saznati tko će se pridružiti ovotjednom top 5 u lovu na titulu najsjajnije zvjezdice. 

Tvoja reakcija?