VIDEO: Endi postao Kralj popa!

U spotu za novu pjesmu 'Nije fer' Endi je sve očarao svojim plesačkim pokretima...
Vidi originalni članak

Za svoj sedmi singl i videospot megapopularni Endi (17) spremio je pravo iznenađenje koje će oduševiti tisuće njegovih fanova. 

Nakon što je njegov najveći hit 'Atom', koji je pokrenuo pravu ENDImaniju, a Endija svrstao na sam vrh regionalnih tinejdžerskih zvijezda, postigao preko 3 milijuna pregleda na YouTube-u, ENDI je odlučio senzacionalno završiti godinu.

U novom spotu, koji će zasigurno ponovno zatresti Internet, Endi će se pojaviti u ulozi legende Michaela Jacksona koji mu je oduvijek bio plesački uzor. 

- Kada me je genijalka Marina Mamić prvi put našminkala, i kada smo stavili periku i sav styling nisam mogao vjerovati koliko uvjerljivo izgledam! Tjednima sam pripremao koreografiju s Marijem Jukićem, koji, simpatično, ima isto inicijale MJ kao i Kralj popa. Osjećao sam veliku odgovornost i nadam se da će se publici svidjeti i gluma i ples, kao i pjesma, jer zaista osjećam posebno poštovanje prema Michaelu Jacksonu, genijalcu koji se rađa samo jednom! – uzbuđeno objašnjava Endi. 

Da nije riječ o običnom, već viđenom glazbenom spotu, pobrinuo se Endijev kreativni. Naime, angažirali su i Frana Tota koji neodoljivo podsjeća na luckastog Kevina iz božićnog filmskog klasika 'Sam u kući', a ideja je inspirirana i zajedničkim pojavljivanjem Michaela Jacksona i Macaulaya Culkina u sjajnom spotu 'Black or white' 1991. godine. 

Novi je Endijev spot osmišljen kao pravi mali filmski uradak i nešto potpuno novo na domaćoj glazbenoj sceni pa smo uvjereni kako će i ovoga puta tinejdžerski superstar pridobiti milijunske preglede!

Posjeti joomboos.24sata.hr