Vlasnica u čudu: Udomila je psa kojeg su njeni roditelji dali u azil prije 10 godina

Nicole Grimes
Nakon 10 godina psa kojeg su je se roditelji odrekli igrom sreće je opet završio kod Amerikanke Nicole.
Vidi originalni članak

Kad je Nicole Grimes iz američke države Pennsylvanije ugledala psića na Facebooku učinio joj se jako poznat, no nije se mogla sjetiti gdje ga je vidjela.

- Iako nisam znala da je to moja Chloe, nešto me vuklo - objasnila je Nicole. Nije se dugo dvoumila, odlučila ga je udomiti. A onda se dogodilo čudo. Pas je mahnito potrčao prema njoj i počeo je lizati. 

- Zaletjela se na mene i počela me luđački ljubiti. U tom trenutku je u meni nešto kliknulo. Shvatila sam da je to moja Chloe - kazala je sa suzama u očima. Dok je ona bila apsolutno sigurna, Nicolein muž mislio je da je luda.

- On je stvarno mislio da sam poludjela. Nije mi vjerovao da je to Chloe dok nismo očitali čip kod veterinara. Ovo je nevjerojatno. Ona mi se vratila - kazala je uzbuđeno nova/stara vlasnica.

Nicole je imala je samo 10 godina kada joj je baka poklonila psića Chloe. 

- Kada mi ju je baka dala, imala je rozu mašnicu. Odmah smo postale najbolje prijateljice - prisjeća se Nicole. 

No samo četiri godine kasnije njezinog je oca, koji je radio od kuće, počeo izluđivati lavež.  Obitelj je morala donijeti tešku odluku pa su Chloe odveli u lokalno sklonište za životinje

Grimes je rekla da nije bila ljuta na svoje roditelje jer je znala da je i njima bilo užasno tužno odvojiti se od Chloe. 

- Bila sam jako tužna jer sam je voljela. Ona je bila moja najbolja prijateljica - govori Nicole. 

Nicole se stalno prisjećala Chloe, a svake godine, na 26. listopada, Nicole bi se sjetila rođendana svoje čupave prijateljice. 

via GIPHY

Chloe je udomio stariji bračni par, a nakon njihove smrti opet je završila u skloništu za napuštene životinje. Nicole je za prvi rođendan kćeri odlučila udomiti novog člana obitelji.  

Na Facebooku je naletjela na slike psa za udomljavanje koje je postavio jedan od njenih prijatelja. I ostalo je povijest.

- Chloe je danas malo manja i nedostaju joj neki zubi, ali to je još uvijek ona. Sada je zauvijek dio naše obitelji - rekla je Nicole.

 

Chloe je sada bliska s Nicolinom kćeri i cijela obitelj ju jako voli. Njeno lajanje u sadašnjoj situaciji više nije problem .

- Osjećam se kao da sam osvojila na lutriji! Nisam mislila da ću je ikada više vidjeti - ushićeno govori Nicole. 

 

Svidjelo ti se ovo? Pročitaj priču o obitelji koja je 20 godina živjela s krokodilom i prvom kitu koji je naučio pričati!

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr