Voyage priznao: 'Od vozačke mi je ipak bitnija moja karijera'

24sata video
Popularni reper gostovao je u serijalu 'Zvijezde vrište' na YouTube kanalu 24sata gdje je repao i driftao s Jurajem Šebaljem
Vidi originalni članak

Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage jedan je od najpopularnijih mlađih srpskih repera poznat po pjesmama 'Balkan', 'Kartel', 'Andjele' i drugima. Nezaustavljivom Voyageu u serijalu je problem predstavljao samo nedostatak vozačke dozvole. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ja bih polagao odmah sutra da mogu, ali nemam vremena! Što ako mi uleti sastanak, slikanje?", rekao je.

Na početku vožnje s Jurajem Šebaljem otkrio je koji bi auto najradije kupio, a onda je Šebalj dodao gas! Voyage je u driftanju pokušao odrepati jednu od svojih pjesama, no uzbuđenje od naleta adrenalina nije mogao sakriti. 

"Ne pjevam tuđe pjesme jer zapravo ne znam pjevati. Ja nisam pjevač, nego reper!", nije se dao smesti Šebaljevim nagovaranjima, te je kasnije dodao:

"Ja bih ti pjevao, ali stvarno ne znam, a blamirati se neću", objasnio je Voyage.

Kad su gume već bile pri kraju, Šebalj i Voyage zamijenili su mjesta, a nakon kratke obuke Voyage se brzo 'uhvatio' tehnike driftanja i okrenuo BMW za 360 stupnjeva. 

"Pa bogami, zanimljivo je ovo!", ponosan je bio Voyage, a zadovoljan je bio i Šebalj.

Nakon okretaja u driftu krenuli su na težu razinu driftanja oko čunjeva.

"Nemoj mi to radit'!", vikao je Šebalj kada je čunj završio ispod auta. 

Mihajlo Veruović prošao je i tečaj mijenjanja gume na autu, a neki od savjeta možda posluže i vama. Na pitanje u koju stranu se 'odšarafljuje' kotač, Voyage se brzo snašao: 

"U stranu u koju ne ide, ta nije...", odgovorio je. 

Na kraju je i Šebalj dobio tečaj kako ostati 'cool' među mladima.

Zašto su nakon driftanja skinuli tenisice i jesu li uspješno promijenili gumu pogledajte u srijedu u 12 na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

Njihovu avanturu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Zvijezde vrište' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Posjeti joomboos.24sata.hr