Prvi 532 pregleda 13. listopada 2021.

Voyage priznao: 'Od vozačke mi je ipak bitnija moja karijera'

24sata video

Popularni reper gostovao je u serijalu 'Zvijezde vrište' na YouTube kanalu 24sata gdje je repao i driftao s Jurajem Šebaljem

Mihajlo Veruović poznatiji kao Voyage jedan je od najpopularnijih mlađih srpskih repera poznat po pjesmama 'Balkan', 'Kartel', 'Andjele' i drugima. Nezaustavljivom Voyageu u serijalu je problem predstavljao samo nedostatak vozačke dozvole. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ja bih polagao odmah sutra da mogu, ali nemam vremena! Što ako mi uleti sastanak, slikanje?", rekao je.

Na početku vožnje s Jurajem Šebaljem otkrio je koji bi auto najradije kupio, a onda je Šebalj dodao gas! Voyage je u driftanju pokušao odrepati jednu od svojih pjesama, no uzbuđenje od naleta adrenalina nije mogao sakriti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

"Ne pjevam tuđe pjesme jer zapravo ne znam pjevati. Ja nisam pjevač, nego reper!", nije se dao smesti Šebaljevim nagovaranjima, te je kasnije dodao:

"Ja bih ti pjevao, ali stvarno ne znam, a blamirati se neću", objasnio je Voyage.

Kad su gume već bile pri kraju, Šebalj i Voyage zamijenili su mjesta, a nakon kratke obuke Voyage se brzo 'uhvatio' tehnike driftanja i okrenuo BMW za 360 stupnjeva. 

"Pa bogami, zanimljivo je ovo!", ponosan je bio Voyage, a zadovoljan je bio i Šebalj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Nakon okretaja u driftu krenuli su na težu razinu driftanja oko čunjeva.

"Nemoj mi to radit'!", vikao je Šebalj kada je čunj završio ispod auta. 

Mihajlo Veruović prošao je i tečaj mijenjanja gume na autu, a neki od savjeta možda posluže i vama. Na pitanje u koju stranu se 'odšarafljuje' kotač, Voyage se brzo snašao: 

"U stranu u koju ne ide, ta nije...", odgovorio je. 

Na kraju je i Šebalj dobio tečaj kako ostati 'cool' među mladima.

Zašto su nakon driftanja skinuli tenisice i jesu li uspješno promijenili gumu pogledajte u srijedu u 12 na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

Njihovu avanturu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Zvijezde vrište' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Tvoja reakcija?