Wandercon je u Osijeku donio pravi gaming spektakl

Dubravka Petric/Pixsell
Prvi je to gaming event koji je na jednom mjestu uspio skupiti preko 70 regionalnih i stranih influencera, a među kojima je bilo čak šest zvijezda iz JoomBoosa
Vidi originalni članak

Osijek je na tri dana postao središte gaming industrije te se svojom organizacijom Wandercon može svrstati uz bok svjetski poznatih gaming događaja. Bilo je tu preko 326 kvadratnih metara LED ekrana na tri stagea s posjetiteljima koji su ujedno bili i gledatelji, ali su i sudjelovali u ovom pravom gaming spektaklu.

Zvijezda cijelog eventa bila je domaća igrica Joe Wander and the Enigmatic Adventures u proizvodnji Frozen Pixel Studija, a koja je od 3.2. dostupna na PC-ju, a od 23.2. na PlayStationu 5 te Xboxu.

Prvi je to gaming event koji je na jednom mjestu uspio skupiti preko 70 regionalnih i stranih influencera, a među kojima je bilo čak 6 iz JoomBoosa.

Osim igranja, bilo je i pjevanja

Wandercon se pobrinuo da zadovoljni baš svačiji ukus te su se tako glavnom dvoranom mogli čuti vrlo poznati stihovi. Jedna od prilika bila je i ta da influenceri zapjevaju pa je cijelu dvoranu zagrijala naša Barbi Afrika svojim hitovima kao što su Vozi, vozi, Čarolija… 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Osim vrijednih opipljivih  nagrada koje su dosezale iznose i do 40.000 eura, tko god je došao na event, nikako nije mogao otići doma praznih ruku.

Influenceri su se fotografirali s obožavateljima, igrali s njima igrice, družili se, razmjenjivali ideje pa tako na našim fotografijama možete vidjeti Renata koji je vjerno odigrao preko 50 utakmica s obožavateljima, i priznaje kako se dosta namučio jer su igrači bili vrlo dobri.

POGLEDAJTE I VIDEO KAKO JE BILO NA WANDERCONU - NAJVEĆEM GAMERSKOM EVENTU

 

Posjeti joomboos.24sata.hr