Prvi 183 pregleda 10. veljače 2023.

Wandercon je u Osijeku donio pravi gaming spektakl

Dubravka Petric/Pixsell

Prvi je to gaming event koji je na jednom mjestu uspio skupiti preko 70 regionalnih i stranih influencera, a među kojima je bilo čak šest zvijezda iz JoomBoosa

Osijek je na tri dana postao središte gaming industrije te se svojom organizacijom Wandercon može svrstati uz bok svjetski poznatih gaming događaja. Bilo je tu preko 326 kvadratnih metara LED ekrana na tri stagea s posjetiteljima koji su ujedno bili i gledatelji, ali su i sudjelovali u ovom pravom gaming spektaklu.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Zvijezda cijelog eventa bila je domaća igrica Joe Wander and the Enigmatic Adventures u proizvodnji Frozen Pixel Studija, a koja je od 3.2. dostupna na PC-ju, a od 23.2. na PlayStationu 5 te Xboxu.

Prvi je to gaming event koji je na jednom mjestu uspio skupiti preko 70 regionalnih i stranih influencera, a među kojima je bilo čak 6 iz JoomBoosa.

 | Autor: joomboos joomboos

Osim igranja, bilo je i pjevanja

Wandercon se pobrinuo da zadovoljni baš svačiji ukus te su se tako glavnom dvoranom mogli čuti vrlo poznati stihovi. Jedna od prilika bila je i ta da influenceri zapjevaju pa je cijelu dvoranu zagrijala naša Barbi Afrika svojim hitovima kao što su Vozi, vozi, Čarolija… 

Osim vrijednih opipljivih  nagrada koje su dosezale iznose i do 40.000 eura, tko god je došao na event, nikako nije mogao otići doma praznih ruku.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Influenceri su se fotografirali s obožavateljima, igrali s njima igrice, družili se, razmjenjivali ideje pa tako na našim fotografijama možete vidjeti Renata koji je vjerno odigrao preko 50 utakmica s obožavateljima, i priznaje kako se dosta namučio jer su igrači bili vrlo dobri.

 | Autor: joomboos joomboos

 | Autor: Pixsell Pixsell  | Autor: Pixsell Pixsell

POGLEDAJTE I VIDEO KAKO JE BILO NA WANDERCONU - NAJVEĆEM GAMERSKOM EVENTU

 

Tvoja reakcija?