Weeknd je promijenio cijeli raspored turneje zbog Selene

Nakon nedavne transplatacije bubrega, Selena Gomez je u potpunosti uzdrmala i aktivirala cijeli svijet. A njezin dečko Weeknd joj je velika podrška.
Vidi originalni članak

Selenin dečko The Weeknd, čije pravo ime je Abel Tesfaye promijenio je cijeli raspored turneje zbog Selenine zdravstvene situacije. Učinio je to kako bi bio uz nju. Ovakvog dečka treba samo poželjeti. 

Naime, Selena je ovo ljeto morala na transplataciju bubrega. Kao što se zna, njezina dugogodišnja prijateljica Francia Raisa je donirala bubreg. 

 

-To je bila jako teška situacija i svi njeni prijatelji su bili zabrinuti za nju- doznajemo od bliskih izvora časopisa People. 

Impresivan je Selenin utjecaj, doslovce je uzdrmala cijeli svijet kada je na Instagram profilu objavila da je zbog lupusa morala na transplataciju bubrega. Mnogi su se aktivirali. Počeli su zvati organizaciju koja traži lijek za autoimunu bolest kako bi donirali ogromne novčane iznose. 

- Otkada je njena priča izašla u javnost,  telefoni neprestano zvone. Ljudi žele donirati novac i stalno posjećuju našu web stranicu. Za sve je zaslužna Selena. U posljednjih nekoliko desetljeća nitko nije uspio toliko skrenuti pozornost na lupus kao što je to ona učinila.- rekao je Ken Farber, predsjednik organizacije Lupus Research Alliance. 

 

 

Selena je već donirala stotine tisuće dolara, a zahvalne su joj brojne organizacije koje se bave doniranjem organa. 

-Više od 116 tisuće žena, muškaraca i djece čeka transplataciju bubrega u Americi. Nadamo se da će se povećati broj donatora.- rekao je Brian Shepard, predsjednik zaklade UNOS

Nadamo se kako će se Selena u potpunosti oporaviti jer stvarno jedva čekamo vidjeti kako stvara predobru glazbu. 

 

Podijeli s nama u kometarima sviđa li ti se podrška Seleninog dečka. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr