Prvi 1029 pregleda 17. rujna 2017.

Weeknd je promijenio cijeli raspored turneje zbog Selene

Nakon nedavne transplatacije bubrega, Selena Gomez je u potpunosti uzdrmala i aktivirala cijeli svijet. A njezin dečko Weeknd joj je velika podrška.

Selenin dečko The Weeknd, čije pravo ime je Abel Tesfaye promijenio je cijeli raspored turneje zbog Selenine zdravstvene situacije. Učinio je to kako bi bio uz nju. Ovakvog dečka treba samo poželjeti. 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Naime, Selena je ovo ljeto morala na transplataciju bubrega. Kao što se zna, njezina dugogodišnja prijateljica Francia Raisa je donirala bubreg. 

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

-To je bila jako teška situacija i svi njeni prijatelji su bili zabrinuti za nju- doznajemo od bliskih izvora časopisa People. 

Impresivan je Selenin utjecaj, doslovce je uzdrmala cijeli svijet kada je na Instagram profilu objavila da je zbog lupusa morala na transplataciju bubrega. Mnogi su se aktivirali. Počeli su zvati organizaciju koja traži lijek za autoimunu bolest kako bi donirali ogromne novčane iznose. 

- Otkada je njena priča izašla u javnost,  telefoni neprestano zvone. Ljudi žele donirati novac i stalno posjećuju našu web stranicu. Za sve je zaslužna Selena. U posljednjih nekoliko desetljeća nitko nije uspio toliko skrenuti pozornost na lupus kao što je to ona učinila.- rekao je Ken Farber, predsjednik organizacije Lupus Research Alliance. 

 

 

Selena je već donirala stotine tisuće dolara, a zahvalne su joj brojne organizacije koje se bave doniranjem organa. 

-Više od 116 tisuće žena, muškaraca i djece čeka transplataciju bubrega u Americi. Nadamo se da će se povećati broj donatora.- rekao je Brian Shepard, predsjednik zaklade UNOS

Nadamo se kako će se Selena u potpunosti oporaviti jer stvarno jedva čekamo vidjeti kako stvara predobru glazbu. 

 

Podijeli s nama u kometarima sviđa li ti se podrška Seleninog dečka. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?