YouTube vijesti: Marko Vuletić traži posao?

andrijajo/Instagram, bakaprase/Instagram, marko_vuletic/Instagram
Malo smo stalkali youtubere na Instagramu i evo što smo doznali
Vidi originalni članak

Za jednog youtubera će ovo možda biti veliki dan, za drugog emotivan zbog postignuća, a treći tek priprema nešto veliko.

Marko Vuletić ima prvi razgovor za posao

Marko se jutros na Instagram storyju pohvalio kako ima prvi razgovor za posao i to u teretani. Ali, najviše od svega ga je mučilo kako doći tamo s obzirom da je, kako je zaključio, u Zagrebu uragan?

U svakom slučaju, nazvao je taksi i uputio se na razgovor. Je li dobio posao ne znamo, ali držimo fige i nadamo se da će nam to brzo otkriti. I da, nadamo se kako nije pokisnuo s obzirom da nije fan kišobrana.

Baka Prase je emotivan zbog reakcija na pjesmu

Baka je prekjučer objavio pjesmu 'Drug' koja progovara o njegovom bivšem prijateljstvu s MeeKeejem, najboljim prijateljem koji ga je izdao. Pjesma trenutno ima već milijun pregleda na što Baka nije mogao ostati ravnodušan. 

Snimio je i video u kojem govori koliko mu to znači, a izgleda kako je zbog svih reakcija postao i prilično emotivan.

Njegov video 'Reakcija na reakcije na pjesmu Drug' možete pogledati ovdje:

Andrija Jo snima novi spot

Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, marljivo radi na novom spotu za novu pjesmu. Tako je cijelu prošlu noć proveo snimajući, objavio je.

Na Insta storyju otrio je kako je snimanje potrajalo sve do ranog jutra te kako danas nastavljaju istim tempom, ali kaže da je siguran da će ovaj spot 'izgrmiti' i biti najbolji do sad. Mi jedva čekamo vidjeti kako će to na kraju izgledati.

Pogledaj novi video s JoomBoosa:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr