Youtuber Jones djevojčice tražio gole slike i prijetio im!

aussdude/Instagram
Američki glazbenik i youtuber ide u zatvor zbog dječje pornografije
Vidi originalni članak

Dvadesetšestogodišnjak je još 2017. godine bio optužen zbog traženja izazovnih fotografija od maloljetnih djevojčica, a sada je priznao krivnju pred sudom u Chicagu, piše tubefilter.

Youtubera se optužuje jer je u radoblju od 2010. do 2017. godine tražio od djevojčica da mu šalju fotografije na kojima su gole i u izazovnim pozama, a najstarija žrtva ima samo 15 godina. Pod tom tužbom, uhićen je 2017. godine na aerodromu, iako su optužbe za pedofiliju počele stizati još i ranije.

Prijetio im

Austin je žrtvama prijetio da će im, ako mu prestanu slati fotografije i neprimjerene sadržaje, prestati davati pozornost. Jedna 15-godišnjakinja saznala je za njegovo gnjusno ponašanje i odlučila tome stati na kraj, a zatim su i ostale žrtve polako počele progovarati o tome na YouTubeu. Video možete pogledati ovdje:

Čeka presudu

Austina čeka 5-20 godina zatvora, a dok se ne donese konačna presuda, najizglednije je da ga čeka liječenje u psihijatrijskoj ustanovi te će presudu dočekati na slobodi.

Imao puno obožavatelja

Popularni glazbenik i youtuber na svom kanalu imao više od pola milijuna obožavatelja te se činio kao sasvim drag dečko pred kojim je trebala biti svijetla budućnost, sve do ovih ozbiljnih optužbi.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr