Prvi 667 pregleda 05. veljače 2019.

Youtuber Jones djevojčice tražio gole slike i prijetio im!

aussdude/Instagram

Američki glazbenik i youtuber ide u zatvor zbog dječje pornografije

Dvadesetšestogodišnjak je još 2017. godine bio optužen zbog traženja izazovnih fotografija od maloljetnih djevojčica, a sada je priznao krivnju pred sudom u Chicagu, piše tubefilter.

Youtubera se optužuje jer je u radoblju od 2010. do 2017. godine tražio od djevojčica da mu šalju fotografije na kojima su gole i u izazovnim pozama, a najstarija žrtva ima samo 15 godina. Pod tom tužbom, uhićen je 2017. godine na aerodromu, iako su optužbe za pedofiliju počele stizati još i ranije.

Prijetio im

Austin je žrtvama prijetio da će im, ako mu prestanu slati fotografije i neprimjerene sadržaje, prestati davati pozornost. Jedna 15-godišnjakinja saznala je za njegovo gnjusno ponašanje i odlučila tome stati na kraj, a zatim su i ostale žrtve polako počele progovarati o tome na YouTubeu. Video možete pogledati ovdje:

Čeka presudu

Austina čeka 5-20 godina zatvora, a dok se ne donese konačna presuda, najizglednije je da ga čeka liječenje u psihijatrijskoj ustanovi te će presudu dočekati na slobodi.

Imao puno obožavatelja

Popularni glazbenik i youtuber na svom kanalu imao više od pola milijuna obožavatelja te se činio kao sasvim drag dečko pred kojim je trebala biti svijetla budućnost, sve do ovih ozbiljnih optužbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smell my fingers 😉 #austinjones #emo #emomemes

A post shared by Austin Jones (@aussdude) on

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMGGGGGGG WAAAT??