Youtuber u šoku: 'Gospođa se srušila, zovi hitnu pomoć'

U novoj epizodi 'Prank'da' žrtva JoomBoosovca Brune Lukića je njegov kolega iz JoomBoosa, Sven Kranželić. Bruno je Svenu smjestio horor u iznajmljenom stanu, gdje je 'vlasnica' odglumila smrt...
Vidi originalni članak

"Bok, došli ste dečki, uđite. Ja sam gospođa Mira, drago mi je. Nadam se da će vam stan biti u redu za snimanje, sve je lijepo uređeno", rekla je Bruni i Svenu ljubazno glumica koja je u ovoj epizodi glumila vlasnicu stana, Miru. U stan su Bruno i Sven došli na snimanje videa, a onda je ubrzo krenuo horor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je Bruno na brzinu otišao u WC, gospođa Mira se odjednom samo srušila na pod. Sven je u to vrijeme sjedio za stolom, a kad ju je vidio kako se ruši, od šoka je odmah skočio.

"Bruno, Bruno, Isuse... Koji je broj hitne pomoći? Brzo! Gospođa se srušila", vikao je Sven iz dnevne sobe, na što je Bruno brzo dotrčao. Pokušao je dozvati gospođu koja nije reagirala, a onda ju je i Sven krenuo buditi.

"Gospođo, jeste li dobro? Gospođo?", bezuspješno je pokušavao Sven, a kad ga je kamera 'zumirala', vidjelo se koliko mu se jako tresu ruke od straha i šoka.

Kako je ovaj prank završio te što je Sven rekao Bruni kad je shvatio da je sve samo neslana šala, pogledajte u novoj epizodi 'Prank'da' samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr