Prvi 347 pregleda 17. listopada 2020.

Youtuber u šoku: 'Gospođa se srušila, zovi hitnu pomoć'

U novoj epizodi 'Prank'da' žrtva JoomBoosovca Brune Lukića je njegov kolega iz JoomBoosa, Sven Kranželić. Bruno je Svenu smjestio horor u iznajmljenom stanu, gdje je 'vlasnica' odglumila smrt...

"Bok, došli ste dečki, uđite. Ja sam gospođa Mira, drago mi je. Nadam se da će vam stan biti u redu za snimanje, sve je lijepo uređeno", rekla je Bruni i Svenu ljubazno glumica koja je u ovoj epizodi glumila vlasnicu stana, Miru. U stan su Bruno i Sven došli na snimanje videa, a onda je ubrzo krenuo horor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je Bruno na brzinu otišao u WC, gospođa Mira se odjednom samo srušila na pod. Sven je u to vrijeme sjedio za stolom, a kad ju je vidio kako se ruši, od šoka je odmah skočio.

 | Autor:

"Bruno, Bruno, Isuse... Koji je broj hitne pomoći? Brzo! Gospođa se srušila", vikao je Sven iz dnevne sobe, na što je Bruno brzo dotrčao. Pokušao je dozvati gospođu koja nije reagirala, a onda ju je i Sven krenuo buditi.

 | Autor:  | Autor:

"Gospođo, jeste li dobro? Gospođo?", bezuspješno je pokušavao Sven, a kad ga je kamera 'zumirala', vidjelo se koliko mu se jako tresu ruke od straha i šoka.

 | Autor:

Kako je ovaj prank završio te što je Sven rekao Bruni kad je shvatio da je sve samo neslana šala, pogledajte u novoj epizodi 'Prank'da' samo na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?