Youtuberi objasnili zašto su bili dio 'Unbox magic' prevare

vekiyt/Instagram
Bili su dio prevare, a evo zašto! Progovorili su o svemu
Vidi originalni članak

Popularni balkanski youtuberi Idžo i Veki bili su dio velike Unbox magic prevare, igrice u kojoj se mora uložiti kako bi se nešto osvojilo iz 'magične kutije', iako na kraju nećete osvojiti ništa, a progovorili su o razlozima zašto su sudjelovali u svemu. Tvrde da zapravo uopće nisu znali o čemu se radi i u što se upuštaju. Navodno nisu ni pomislili kako bi netko mogao biti sposoban za takvu prevaru. 

Veki je rekao kako mu je youtuber Nixa poslao mail s ponudom za promoviranje dotične stranice te su se dogovorili kako će oboje snimiti promo video. Nakon toga su se čuli s osobom koja vodi igricu putem Skypea i po prvi put zapravo saznali o čemu se radi i u tom trenu odlučili prekinuti svaku suradnju.

Veki i Idžo su snimili i video gdje, svaki posebno, objašnjavaju kako je to sve skupa izgledalo, a zati msu se i jedan i drugi ispričala svojim fanovima i obećali im da će od sad pa nadalje biti pametniji i ne toliko naivni. 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

Posjeti joomboos.24sata.hr