Za 60. godišnjicu rekreirali vjenčane fotke i mnoge dirnuli

Katie Autry Photography/facebook
Par iz Nebraske dokaz je da i nakon godina provedenih zajedno ljubav ne prestaje. Toliko su predivni da su od sreće rasplakali i fotografkinju koja ih je fotkala.
Vidi originalni članak

Fotografkinja Katie Autry svojom kamerom je zabilježila trenutak od kojeg se tope srca. Fotografirala je par koji je za 60. godišnjicu braka rekreirao fotke s prvog, pravog vjenčanja. Odjenuli su se u originalnu vjenčanicu i odijelo i zaljubljenih su pogleda pozirali, piše Bored Panda. Predivno!

Marvin Stone (88) i Lucille Stone (81) iz Nebraske odjenuli su se kao i na vjenčanju prije 60 godina. Lucille je nosila dugu, bijelu, čipkastu vjenčanicu, a Marvin odijelo i leptir mašnu. No, nije odjeća ta koja je sve oduševila, već njihov zaljubljeni pogled koji nije nestao i nakon toliko godina koje su proveli zajedno.

Katie je otkrila portalu da je ovo fotografiranje bilo magično:

"Bila mi je čast zabilježiti ljubav ovog posebnog para. Tijekom fotkanja bilo je vidljivo koliko se vole i brinu jedan o drugome. Nisam mogla suzdržati suze u očima dok sam ih fotkala. Oni su dokaz da prava ljubav ne jenjava s vremenom. Ovo mi je bilo jedno od najdražih fotografiranja!"

Par je i podijelio savjete za dug i sretan brak...

1. Trudite se
2. Budite ljubazni jedan prema drugome
3. Razmislite prije nego što izgovorite
4. Oslonite se jedan na drugoga
5. Imajte vjere

Ovaj predivan par je pravi dokaz zavjeta 'i u dobru i u zlu', jer prava ljubav nikada ne izblijedi. Preslatko!

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr