Za odmor na poslu: Viseća vreća za spavanje

upliftdesk
Ako vas je naslov ovog članka zbunio, sadržaj će vas zbuniti još više. Pogotovo zato što će ovdje biti riječ o neobičnom izumu koji će nam omogućiti da se odmorimo ispod stola.
Vidi originalni članak

Tvrtka Human Solution već godinama izrađuje specijalizirani uredski namještaj, nudeći niz praktičnih dodataka, poput mekanih uložaka i zaštita za stolove i stolice.

Jedan od tih (pomalo neobičnih) dodataka je i Under Desk Hammock. To je viseća mreža koju objesite ispod stola i tako možete odspavati ili čitati knjigu pod pauzom od posla, piše Bored Panda.

Under Desk Hammock je viseća mreža u svom tradicionalnom smislu. Jedina je razlika što tu mrežu nećete vezati za dva stabla ili stupove već ju zakačiti na okvir radnog stola pomoću karabina.

Ove su mreže za odmor trenutno dostupne u dvije boje: plavoj i sivoj. Također, dobivaju se u specijaliziranoj nepropusnoj vrećici za pohranu.

Ova vreća je izrađena od padobranske najlonske tkanine dovoljno izdržljive da može podnijeti do 400 kilograma. Međutim, iz Human Solutiona objašnjavaju da postoji granica od 90 kilograma u slučaju da se vreća koristi ispod stola, jer može doći do oštećenja vašeg radnog stola. 

Haha! Kakva genijalna ideja. Tko od vas će si ovo nabaviti za posao? 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr