Za samo sat vremena možete uživati u domaćim perecima!

Canva
Ako vas je uhvatila želja za slasnim i mekanim perecima, a nemate previše vremena, onda je ovo recept za vas! Za svega sat vremena ćete moći uživati u prefinim pecivima
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 500 g brašna
  • Suhi kvasac
  • 150 g otopljenog margarina
  • 400 ml toplog mlijeka
  • Sol
  • Šećer
  • Jaje i sjemenke za premaz

Priprema:

Od svih sastojaka umijesite srednje tvrdo dizano tijesto i pustitte ga da se diže oko pola sata.

Potom ga razvaljajte na debljinu od 1 cm i ili modlicom režite perece ili ih sami formirajte umatanjem.

Slažite ih u lim na papir za pečenje, premažite razmućenim jajetom i pospite sezamom. Pecite u pećnici na 200℃ oko 15-20 min dok pereci ne porumene.

Uživajte!

Originalni recept možete pročitati ovdje.

Posjeti joomboos.24sata.hr