Zaboravili smo da su ovi slavni nekad bili u vezi

silverscreens/twitter
U svijetu poznatih i slavnih gotovo je nemoguće bilo koju ljubavnu vezu sačuvati u tajnosti od budnih očiju javnosti i neumornih paparazza.
Vidi originalni članak

Ipak, postoje parovi koji su čak i dugogodišnje veze uspješno skrivali pa nam je danas potpuno iznenađenje da su neki od ljudi s ovog popisa ikad bili u vezi. Ovo je tih deset Hollywoodskih parova na koje smo zaboravili ili pak uopće nismo znali da su nekad bili skupa.

1. Ryan Gosling i Sandra Bullock

Glumci su se upoznali na snimanju filma iz 2002. 'Ubojstvo brojevima' i nakon toga bili zajedno otprilike dvije godine. Razlozi prekida nisu baš poznati, ali možda im je presudila velika razlika u godinama (čak 21), nagađaju neki.

2. Tom Cruise i Cher

Tomu Cruiseu imao je 22 godine kad je prvi put sreo Cher na Madonninom vjenčanju za Seana Penna u Malibuu. Iako je Cher bila 16 godina starija od njega, u jednom od intervjua je priznala da je Tom jedan od najboljih ljubavnika s kojima je bila...

3. Matt Damon i Winona Ryder

Ovaj glumački par je zapravo spojila glumica Gwyneth Paltrow. Winona je nedavno izjavila kako je uistinu bila ludo zaljubljena u Matta te da je sretna što su i dan danas u dobrim odnosima.

4. Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr.

Jeste li znali da su Carrie Bradshaw i Iron Man nekada išli na dejtove? Također, Parker i Robert Downey Jr. živjeli su zajedno od 1984. do 1991. Jessica je priznala da je Robert bio prvi muškarac s kojim je živjela. Awww...

5. Cameron Diaz i Jared Leto

Cameron Diaz i Jared Leto bili su zajedno od 90-ih godina do 2003. godine, a ni danas nije poznato što je dovelo do prekida.

6. Britney Spears i Colin Farrell

I ovaj par je u tajnosti prohodao 90-ih godina i, premda nije poznato koliko dugo su bili u vezi, jedno o drugome imaju samo riječi hvale.

7. Elizabeth Taylor i Colin Farrell

Još jedna pomalo iznenađujuća veza slavnog glumca bila je sa 40 godina starijom glumačkom divom Elizabeth Taylor. Nakon što je ona preminula u 79. godini, Farrell je izjavio kako je to bila njegova posljednja ljubavna veza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Así fue la alfombra roja de la nueva cinta de live action de Disney. . . . . . #dumbo #Disney #CollinFarell #TimBurton #MichaelKeaton #DumboDisney #EvaGreen #DannyDevito

A post shared by Wipy TV (@wipytv) on

8. Julia Roberts i Liam Neeson

Julia Roberts imala je samo 19 godina kad je ostala očarana osobnošću i izgledom Liama ​​Neesona. A tko ne bi bio - on je ipak Liam Neeson! Njemu je tada bilo 30 god i njihova veza je potrajala otprilike tri godine.

9. Madonna i Michael Jackson

Dvije najveće pop zvijezde svih vremena kratko su se zabavljale, no oboje su priznali kako njihova veza nije bila ozbiljna. 

10. Helen Mirren i Liam Neeson

Glumci su se upoznali na početku karijere 80-ih, nakon što su zajedno glumili u filmu 'Excalibur'. Živjeli su skupa svega nekoliko mjeseci.

Koji 'spoj' te najviše iznenadio?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr