Prvi 1723 pregleda 27. svibnja 2019.

Zaboravili smo da su ovi slavni nekad bili u vezi

silverscreens/twitter

U svijetu poznatih i slavnih gotovo je nemoguće bilo koju ljubavnu vezu sačuvati u tajnosti od budnih očiju javnosti i neumornih paparazza.

Ipak, postoje parovi koji su čak i dugogodišnje veze uspješno skrivali pa nam je danas potpuno iznenađenje da su neki od ljudi s ovog popisa ikad bili u vezi. Ovo je tih deset Hollywoodskih parova na koje smo zaboravili ili pak uopće nismo znali da su nekad bili skupa.

1. Ryan Gosling i Sandra Bullock

Glumci su se upoznali na snimanju filma iz 2002. 'Ubojstvo brojevima' i nakon toga bili zajedno otprilike dvije godine. Razlozi prekida nisu baš poznati, ali možda im je presudila velika razlika u godinama (čak 21), nagađaju neki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

2. Tom Cruise i Cher

Tomu Cruiseu imao je 22 godine kad je prvi put sreo Cher na Madonninom vjenčanju za Seana Penna u Malibuu. Iako je Cher bila 16 godina starija od njega, u jednom od intervjua je priznala da je Tom jedan od najboljih ljubavnika s kojima je bila...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Tomcruise #2008

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseoffcial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher) on

3. Matt Damon i Winona Ryder

Ovaj glumački par je zapravo spojila glumica Gwyneth Paltrow. Winona je nedavno izjavila kako je uistinu bila ludo zaljubljena u Matta te da je sretna što su i dan danas u dobrim odnosima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello there 😎

A post shared by Matt Damon (@matt_damon_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- • • • • • • • • • • • • • • • • @winona_ryderx

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on

4. Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr.

Jeste li znali da su Carrie Bradshaw i Iron Man nekada išli na dejtove? Također, Parker i Robert Downey Jr. živjeli su zajedno od 1984. do 1991. Jessica je priznala da je Robert bio prvi muškarac s kojim je živjela. Awww...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The rarest of the rare, it's hard not to love @KatFlorence jewels. X, SJ #Ad

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

5. Cameron Diaz i Jared Leto

Cameron Diaz i Jared Leto bili su zajedno od 90-ih godina do 2003. godine, a ni danas nije poznato što je dovelo do prekida.

6. Britney Spears i Colin Farrell

I ovaj par je u tajnosti prohodao 90-ih godina i, premda nije poznato koliko dugo su bili u vezi, jedno o drugome imaju samo riječi hvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excited to be on @theellenshow today!! 🎀🎀🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤🥰 #collinfarrell

A post shared by 🌈farrelleto💫 (@straight_kiss_my_ass) on

7. Elizabeth Taylor i Colin Farrell

Još jedna pomalo iznenađujuća veza slavnog glumca bila je sa 40 godina starijom glumačkom divom Elizabeth Taylor. Nakon što je ona preminula u 79. godini, Farrell je izjavio kako je to bila njegova posljednja ljubavna veza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"My philosophy of life? It's not live and let live. I'm too concerned. As for the world, well, one can't help but become involved. To say I go with the wind or tide is not true. But, in a way, I'm a fatalist in my own personal life. I try to live and enjoy every moment as it exists. Think about tomorrow but don't worry about it. It may bring ten different things, but nobody knows what they are until tomorrow. I'm not a worrier about things like that. I really enjoy life. I enjoy now! If I had to write my own epitaph it would be 'Here lies Elizabeth Taylor Burton. Thank you for every moment, good and bad. I've enjoyed it all!'" - Elizabeth Taylor 1932-2011

A post shared by Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor) on

8. Julia Roberts i Liam Neeson

Julia Roberts imala je samo 19 godina kad je ostala očarana osobnošću i izgledom Liama ​​Neesona. A tko ne bi bio - on je ipak Liam Neeson! Njemu je tada bilo 30 god i njihova veza je potrajala otprilike tri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖☀️💖☀️💖

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

9. Madonna i Michael Jackson

Dvije najveće pop zvijezde svih vremena kratko su se zabavljale, no oboje su priznali kako njihova veza nije bila ozbiljna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The one............ Madame ❌ #crave #swaelee

A post shared by Madonna (@madonna) on

10. Helen Mirren i Liam Neeson

Glumci su se upoznali na početku karijere 80-ih, nakon što su zajedno glumili u filmu 'Excalibur'. Živjeli su skupa svega nekoliko mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#liamneeson 2012. Good day 💖

Objavu dijeli 🄻🄸🄰🄼 🄽🄴🄴🅂🄾🄽 🄵🄰🄽 💎 (@liam.neeson.original)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My present goto goingout outfit Pants by Giada Forte and sweater by Escada

Objavu dijeli @ helenmirren

Koji 'spoj' te najviše iznenadio?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    whaaat?? oni???