Zagrebačka palačinkarnica traži degustatora palačinki

chococafe/facebook
Kad ljudi kažu da ne postoji posao iz snova - lažu! Evo jednoga koji će sve ljubitelje palačinki ostaviti bez teksta i natjerati im sline na usta. Pripremite životopis jer ova palačinkarnica traži degustatora!
Vidi originalni članak

Često čujemo za super poslove kao što su gledanje Netflixa, testiranja madraca i kušanja hrane, ali ti poslovi su nam dosad bili nedostupni jer bi tvrtka koja je ponudila ovakav posao uvijek bila izvan Hrvatske. E pa sad jedan takav posao iz snova možete raditi i kod nas!

Naime, jedna zagrebačka palačinkarnica traži djelatnika koji bi degustirao njihove nove proizvode na dvije 'choco' lokacije. Kao što piše na službenoj objavi na Facebooku, opis ovog savršenog posla je testiranje normativa i sastojaka, degustaciju novih vrsta palačinki te ispunjavanje upitnika o svakom testiranom proizvodu.

Idealan kandidat i sretnik koji dobije posao mora biti veliki gurman, zaljubljenik u dobru hranu, osoba profinjenog nepca koja obožava palačinke u svim kombinacijama, i najvažnije - osoba mora biti odličnog zdravlja, a ne bi valjalo da bude alergična na neke od sastojaka koji se mogu pronaći u kuhinji, napisali su u objavi na društvenim mrežama.

Ako voliš palačinke, onda si ti idealan kandidat za ovaj posao! Javi im se što prije!

 

POGLEDAJTE JEDNU EPIZODU 'TEINIH DNEVNIKA':

 

Posjeti joomboos.24sata.hr