Zaručila se, a njezini roditelji nisu upoznali zaručnika

Problematična glumica prvo je, nakon povratka na Instagram, napravila tetovažu ispod oka, a sad se zaručila bez znanja i odobrenja svojih roditelja.
Vidi originalni članak

Nekadašnja teen zvijezda i glumica Amanda Bynes iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama kad je za Valentinovo objavila fotografiju s velikim prstenom na ruci, uz opis da se zaručila za ljubav svog života.

Tada pratitelji nisu znali o kome je riječ jer Amanda nije prikazivala tko joj je partner, ali već nekoliko sati nakon glumica je objavila fotografiju sa zaručnikom, javlja Cosmopolitan.

Strani mediji raspisali su se da je riječ o Paulu Michaelu, kojeg je Amanda upoznala na rehabilitaciji. Par je u vezi oko dva mjeseca. 

"Sretna je", rekao je izvor blizak paru, a iako su se zaručili, još uvijek nema detalja o vjenčanju.

No, prije samog vjenčanja, Amanda mora dobiti odobrenje svojih roditelja, odnosno svoje majke, koja još nije upoznala njezinog zaručnika niti odobrila ovo vjenčanje koje Amanda najavljuje. 

Glumica se inače godinama bori s bipolarnim poremećajem i raznim ovisnostima, a iako su njezini roditelji, kao i prijatelji i obožavatelji, mislili da je mnogo bolje nakon rehabilitacije, ovim je potezom ponovno šokirala najbliže...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr