Prvi 1053 pregleda 21. veljače 2020.

Zaručila se, a njezini roditelji nisu upoznali zaručnika

Problematična glumica prvo je, nakon povratka na Instagram, napravila tetovažu ispod oka, a sad se zaručila bez znanja i odobrenja svojih roditelja.

Nekadašnja teen zvijezda i glumica Amanda Bynes iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama kad je za Valentinovo objavila fotografiju s velikim prstenom na ruci, uz opis da se zaručila za ljubav svog života.

Tada pratitelji nisu znali o kome je riječ jer Amanda nije prikazivala tko joj je partner, ali već nekoliko sati nakon glumica je objavila fotografiju sa zaručnikom, javlja Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Strani mediji raspisali su se da je riječ o Paulu Michaelu, kojeg je Amanda upoznala na rehabilitaciji. Par je u vezi oko dva mjeseca. 

"Sretna je", rekao je izvor blizak paru, a iako su se zaručili, još uvijek nema detalja o vjenčanju.

No, prije samog vjenčanja, Amanda mora dobiti odobrenje svojih roditelja, odnosno svoje majke, koja još nije upoznala njezinog zaručnika niti odobrila ovo vjenčanje koje Amanda najavljuje. 

Glumica se inače godinama bori s bipolarnim poremećajem i raznim ovisnostima, a iako su njezini roditelji, kao i prijatelji i obožavatelji, mislili da je mnogo bolje nakon rehabilitacije, ovim je potezom ponovno šokirala najbliže...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?