Zaštitari su ih razdvajali: Slavni par se opet potukao u javnosti

hancross/Instagram
Beckhamovi su već ozbiljno zabrinuti i ne sviđa im se što im se ime u posljednje vrijeme spominje u ovom kontekstu, ali njihov sin je baš jako nestašan.
Vidi originalni članak

Okej, svaka veza ima svoje uspone i padove, a svađe su česta pojava i u najstabilnijoj vezi. No, dok drugi nesuglasice u vezi rješavaju dalje od očiju javnosti, ovaj poznati par kao da baš zbog toga voli biti u centru pozornosti.

Nedavno smo pisali kako su se Hana Cross (21) i Brooklyn Beckham (20), sin Davida i Victorie Backham, posvađali na ulici, a ovaj put svađa je eskalirala u jednom luksuznom restoranu pri čemu je bila potrebna i intervencija zaštitara, javlja Her.

Sve je bilo okej, Hana i Brooklyn su uživali na večeri, a onda je krenula svađa. Navodno je Hana počela vrištati i plakati tijekom rasprave te je nasrnula na Brooklyna, na što su reagirali i zaštitati tako što su stali između njih i razdvojili ih.

Hanin prijatelj je za The Sun rekao: "Popili su nekoliko pića i počeli si dijeliti uvrede. Oboje su još jako mladi, pa su jako strastveni u svemu pa tako i u tome." Hmm, jedno je strast, a ovo nešto sasvim drugo, barem nam se tako čini...

David i Vicky su zabrinuti

David i Victoria upoznati su s incidentom i ozbiljno su zabrinuti zbog njihovog toksičnog odnosa te nisu nimalo sretni zbog svih tih ponižavajućih drama. Razumljivo.

Već su i ranije imali drame

Podsjećamo, nedavno su paparazzi Brooklyna ulovili kako plače pijan na ulicama Londona, a potom i u velikoj svađi s Hanom. 

Oboje su plakali, a ona je u jednom trenutku počela vrištati i izašla iz automobila. U dramatičnu situaciju uključio se i i mlađi Beckhamov brat Romeo koji je tješio Hanu.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr