Prvi 1014 pregleda 27. svibnja 2019.

Zaštitari su ih razdvajali: Slavni par se opet potukao u javnosti

hancross/Instagram

Beckhamovi su već ozbiljno zabrinuti i ne sviđa im se što im se ime u posljednje vrijeme spominje u ovom kontekstu, ali njihov sin je baš jako nestašan.

Okej, svaka veza ima svoje uspone i padove, a svađe su česta pojava i u najstabilnijoj vezi. No, dok drugi nesuglasice u vezi rješavaju dalje od očiju javnosti, ovaj poznati par kao da baš zbog toga voli biti u centru pozornosti.

Nedavno smo pisali kako su se Hana Cross (21) i Brooklyn Beckham (20), sin Davida i Victorie Backham, posvađali na ulici, a ovaj put svađa je eskalirala u jednom luksuznom restoranu pri čemu je bila potrebna i intervencija zaštitara, javlja Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨

A post shared by Hana (@hancross) on

Sve je bilo okej, Hana i Brooklyn su uživali na večeri, a onda je krenula svađa. Navodno je Hana počela vrištati i plakati tijekom rasprave te je nasrnula na Brooklyna, na što su reagirali i zaštitati tako što su stali između njih i razdvojili ih.

Hanin prijatelj je za The Sun rekao: "Popili su nekoliko pića i počeli si dijeliti uvrede. Oboje su još jako mladi, pa su jako strastveni u svemu pa tako i u tome." Hmm, jedno je strast, a ovo nešto sasvim drugo, barem nam se tako čini...

David i Vicky su zabrinuti

David i Victoria upoznati su s incidentom i ozbiljno su zabrinuti zbog njihovog toksičnog odnosa te nisu nimalo sretni zbog svih tih ponižavajućih drama. Razumljivo.

Već su i ranije imali drame

Podsjećamo, nedavno su paparazzi Brooklyna ulovili kako plače pijan na ulicama Londona, a potom i u velikoj svađi s Hanom. 

Oboje su plakali, a ona je u jednom trenutku počela vrištati i izašla iz automobila. U dramatičnu situaciju uključio se i i mlađi Beckhamov brat Romeo koji je tješio Hanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥 Πpoблeмы в paю: Бpуклин Бeкхэм и Χaнa Κpocc пopугaлиcь нa улицe Β идeaльных oтнoшeниях Бpуклинa и Χaны, cудя пo вceму, нacтупил кpизиc: вчepa пaпapaцци зacтaли пapу вo вpeмя cepьeзнoй ccopы нa улицaх Лoc-Анджeлeca. Βce нaчaлocь у выхoдa из тopгoвoгo цeнтpa Barnеy's, oткудa cнaчaлa нeoжидaннo вылeтeл Бpуклин Бeкхэм, a зaтeм cтpeмитeльнo вышлa Χaнa Κpocc вмecтe c eгo млaдшими бpaтьями. Κpуз и Рoмeo пытaлиcь уcпoкoить дeвушку. Βcкope к ним пpиcoeдинилcя и Бpуклин, пocлe чeгo paздocaдoвaннaя чeтвepкa ceлa в мaшину и уeхaлa. Ηo нa этoм кoнфликт ceбя нe иcчepпaл: вeчepoм пocлe ужинa мoлoдыe люди пpoдoлжили выяcнять oтнoшeния у pecтopaнa Madеo. Бpуклин кpичaл, Χaнa - плaкaлa. Оcтaeтcя тoлькo дoгaдывaтьcя, чтo жe пocлужилo пpичинoй тaкoй кpупнoй ccopы, вeдь eщe двa дня нaзaд Χaнa oтмeчaлa дeнь poждeния Βиктopии в узкoм кpугу ceмьи. Κoгдa Бpуклин пoнял, чтo тaк бoльшe пpoдoлжaтьcя нe мoжeт, oн пpocтo oбнял cвoю любимую. Мило, что Ромео так страдательно пытался успокоить поссорившуюся парочку! Настоящий брат! Вам нравится семейство Бекхэм? #бруклинбекхэм #brooklynbeckham #ромеобекхэм #romeobeckham #hanacross

A post shared by «PAPARAZZI» -ВСЁ О ШОУ-БИЗНЕСЕ (@journal_paparazzi) on

Što misliš, ima li ova veza budućnost i je li ovo zdrav odnos? Reci nam u komentarima.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :O