Backstage Videostara: 'Skočio je u ledeni bazen?'

Youtuberi xniks2x i Marco Cuccurin pokazali su kako izgleda 'behind the scenes', te na dali uvid u pustolovine kandidata i voditelja JoomBoos talent showa.
Vidi originalni članak

Kandidatima showa Videostar ne nedostaje zabave na snimanju epizoda u kojima tražimo novu TikTok zvijezdu. Nika i Marco uzeli su kameru u ruke i u novoj epizodi vloga dali nam uvid što ekipa radi iza kamere.

Ovdje pogledajte epizodu:

Iako pomalo iscrpljeni, youtuberi xniks2x i Marco pokazali su entuzijazam za poslom koji obožavaju te koliko vole provoditi vrijeme s kolegama. Upoznali su nas i s kandidatima druge epizode Videostara, Sarom i Antonijem koje smo prije dva dana gledali u drugoj epizodi showa.

Ako još niste, ovdje pogledajte epizodu:

Ekipa se pohvalila da u slobodno vrijeme od snimanja uživa u stolnom tenisu, a partiju su zaigrali Saamo Petraa i Marco. Međusobno su se imitirali i ocjenjivali lookove pa zaključili da Nika i Marco vole nositi crnu odjeću.

Skočio je u ledenu vodu?

Trenutak zbog kojeg su svi ostali u šoku je kad je kandidat Antonio za svoj video skočio u bazen čija je voda, zbog vremena, bila ledena. Nika i Petra su gledali u nevjerici: 'Ja ovo nikad ne bih mogla učiniti', rekla je Nika.

Avanture naših kandidata i voditelja i ddalje pratite na JoomBoos kanalu!

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr