Magic Leon prošao u finale Supertalenta!

Luka Dubroja
Nakon osvajanja 'zlatnog gumba' koji mu je omogućio izravan ulazak u polufinale, JoomBoosovac Magic Leon ide dalje u finalnu emisiju!
Vidi originalni članak

Magic Leon i Farija Gaši, dva su zlatna gumba ove sezone i oboje su zaslužili prolazak u finale! Uz njih, u finale je prošao i plesni klub Caf Spliters.

Leon je prvi natjecatelj sezone koji je osvojio zlatni gumb. U novoj emisiji, zadivio je publiku i žiri presvukavši se u roku 'keks'.

- Ne želim razočarati Igora i Franu. Pripremio sam nešto neviđeno na našim prostorima - rekao je prije nastupa.

Magic Leon na pozornici je izveo novi mađioničarski trik, a voditelji su mu poručili da ih je oduševio. 

- Kad bi svi mađioničari bili kao ti, onda bi moja izjava da su svi mađioničari dosadni pala u zaborav - rekla je članica žirija Martina Tomčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

 

Farija Gaši, zlatni gumb Maje Šuput, za polufinale pripremila je pjesmu 'Jutro' Jelene Tomašević. 

- Ne bih te prestala slušati. I dalje mi ne ide u glavu da si toliko mlada, a toliko odrasla dok pjevaš. Izabrala si opet pjesmu koja ljude mora taknuti u srce - komentirala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Uz finaliste, za prolazak dalje borili su se Digna Mbepera, Sara Krpan, plesna skupina Illusion, Miljan Rančić, Maria Lopez te Antoneli Mištrafović. Reper Antoneli Mištrafović predstavio se autorskom pjesmom, a s njim je nastupila prijateljica Angelina. Osječanka Sara Krpan u polufinalu predstavila se novom pjevačkom točkom, dok je Miljan Rančić od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

- Svi mi cijenimo i svima nam je jasno koliko je zapravo teško ovo što ti radiš. Izbor muzike je bio potpuno neočekivan - komentirala je Maja.

Digna Mbepera iz Tanzanije otpjevala je pjesmu 'Listen' od Beyonce. Maria Lopez nastupila je u polufinalnoj emisiji svojim plesom na kolutu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

- Ja sam i prošli put bio oduševljen s tvojom točkom - rekao joj je Bilman.

Plesna grupa Illusion u publici je imala veliku podršku, kao i plesni klub Caf Spliters koji su osvojili četiri 'da' od žirija te se naposljetku izborili za finale.

Posjeti joomboos.24sata.hr