Prvi 1524 pregleda 20. studenoga 2022.

Magic Leon prošao u finale Supertalenta!

Luka Dubroja

Nakon osvajanja 'zlatnog gumba' koji mu je omogućio izravan ulazak u polufinale, JoomBoosovac Magic Leon ide dalje u finalnu emisiju!

Magic Leon i Farija Gaši, dva su zlatna gumba ove sezone i oboje su zaslužili prolazak u finale! Uz njih, u finale je prošao i plesni klub Caf Spliters.

Leon je prvi natjecatelj sezone koji je osvojio zlatni gumb. U novoj emisiji, zadivio je publiku i žiri presvukavši se u roku 'keks'.

- Ne želim razočarati Igora i Franu. Pripremio sam nešto neviđeno na našim prostorima - rekao je prije nastupa.

 | Autor: Luka Dubroja Luka Dubroja

Magic Leon na pozornici je izveo novi mađioničarski trik, a voditelji su mu poručili da ih je oduševio. 

- Kad bi svi mađioničari bili kao ti, onda bi moja izjava da su svi mađioničari dosadni pala u zaborav - rekla je članica žirija Martina Tomčić.

 

Farija Gaši, zlatni gumb Maje Šuput, za polufinale pripremila je pjesmu 'Jutro' Jelene Tomašević. 

- Ne bih te prestala slušati. I dalje mi ne ide u glavu da si toliko mlada, a toliko odrasla dok pjevaš. Izabrala si opet pjesmu koja ljude mora taknuti u srce - komentirala je Maja.

Uz finaliste, za prolazak dalje borili su se Digna Mbepera, Sara Krpan, plesna skupina Illusion, Miljan Rančić, Maria Lopez te Antoneli Mištrafović. Reper Antoneli Mištrafović predstavio se autorskom pjesmom, a s njim je nastupila prijateljica Angelina. Osječanka Sara Krpan u polufinalu predstavila se novom pjevačkom točkom, dok je Miljan Rančić od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

- Svi mi cijenimo i svima nam je jasno koliko je zapravo teško ovo što ti radiš. Izbor muzike je bio potpuno neočekivan - komentirala je Maja.

Digna Mbepera iz Tanzanije otpjevala je pjesmu 'Listen' od Beyonce. Maria Lopez nastupila je u polufinalnoj emisiji svojim plesom na kolutu.

- Ja sam i prošli put bio oduševljen s tvojom točkom - rekao joj je Bilman.

Plesna grupa Illusion u publici je imala veliku podršku, kao i plesni klub Caf Spliters koji su osvojili četiri 'da' od žirija te se naposljetku izborili za finale.

Tvoja reakcija?