Zendaya u svađi s medijima: Zbog vas djevojke nemaju samopouzdanja!

Glumicu je šokirao što su joj nakon snimanja za jedan magazin stanjili struk pa se putem društvenih mreža obračunala s njima i poslala im jednu važnu poruku...
Vidi originalni članak

Na svom Instagram profilu Zendaya (19) je objavila dvije zanimljive fotografije i tako, još jednom, pozitivno iznenadila obožavatelje.

Naime, na jednoj fotografiji je ona u prirodnom izdanju, a na drugoj je 'fotošopirana'. Upravo ju je ta razlika šokirala i svoje je nezadovoljstvo odlučila podjeliti s javnošću i svima poslati jednu važnu poruku.

- Još je jedno modno fotografiranje iza mene. Ipak, ostala sam šokirana nakon što sam shvatila da su moja 19-godišnja bedra i bokove odlučili fotošopirati! Upravo zbog ovoga žene nemaju samopouzdanja. Stvara se nerealna slika i nedostižan ideal ljepote. Svi koji me poznaju znaju da sam iskrena pa ću sama objaviti prirodnu fotografiju koja je predivna - napisala je glumica u opisu fotografije i tako izazvala lavinu pozitivnih komentara. 

 

Had a new shoot come out today and was shocked when I found my 19 year old hips and torso quite manipulated. These are the things that make women self conscious, that create the unrealistic ideals of beauty that we have. Anyone who knows who I am knows I stand for honest and pure self love. So I took it upon myself to release the real pic (right side) and I love it😍😘 Thank you @modelistemagazine for pulling down the images and fixing this retouch issue.

A photo posted by Zendaya (@zendaya) on

Mnogi su se složili da je originalna fotografija čak i ljepša od one obrađene, a Zendaya je proglašena pravim uzorom mladim djevojkama. 

Bravo!

Posjeti joomboos.24sata.hr