Prvi 49 pregleda 22. listopada 2015.

Zendaya u svađi s medijima: Zbog vas djevojke nemaju samopouzdanja!

Zendaya

Glumicu je šokirao što su joj nakon snimanja za jedan magazin stanjili struk pa se putem društvenih mreža obračunala s njima i poslala im jednu važnu poruku...

Na svom Instagram profilu Zendaya (19) je objavila dvije zanimljive fotografije i tako, još jednom, pozitivno iznenadila obožavatelje.

Naime, na jednoj fotografiji je ona u prirodnom izdanju, a na drugoj je 'fotošopirana'. Upravo ju je ta razlika šokirala i svoje je nezadovoljstvo odlučila podjeliti s javnošću i svima poslati jednu važnu poruku.

- Još je jedno modno fotografiranje iza mene. Ipak, ostala sam šokirana nakon što sam shvatila da su moja 19-godišnja bedra i bokove odlučili fotošopirati! Upravo zbog ovoga žene nemaju samopouzdanja. Stvara se nerealna slika i nedostižan ideal ljepote. Svi koji me poznaju znaju da sam iskrena pa ću sama objaviti prirodnu fotografiju koja je predivna - napisala je glumica u opisu fotografije i tako izazvala lavinu pozitivnih komentara. 

Mnogi su se složili da je originalna fotografija čak i ljepša od one obrađene, a Zendaya je proglašena pravim uzorom mladim djevojkama. 

Bravo!

Tvoja reakcija?