Zgodna Walme na Poligrafu: 'Često vam se upucavaju?'

tina.walme/Instagram
Atraktivna i talentirana plesačica Valentina Walme najnovija je žrtva 'Poligrafa'. U serijalu 24sata otkrila je upucavaju li joj se često te odgovarala na neugodna pitanja poput onog je li joj Davor Garić bio više od plesnog partnera.
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

"Valentina Walme, je li vam Davor Garić bio više od plesnog partnera?", ovo je bilo tek jedno od pomalo awkward pitanja na koja je Valentina morala odgovarati u najnovijoj epizodi Poligrafa. Zgodna plesačica spremno je odgovorila.

"Garić je izuzetno privlačan muškarac. Visok je, brine se o svom tijelu, brine se o svom zdravlju, inteligentan je i humorističan. Obožavam ga", otkrila je Walme ispitivaču.

Valentina nije izbjegla ni ona malo privatnija pitanja pa je tako otkrila je li u vezi ili slobodna, a šokirala su je i pitanja o tome je li imala aferu s kolegom s posla, jesu li su joj se upucavali tijekom plesačkih nastupa te bi li se podvrgnula estetskim operacijama.

Iskreni intervju Valentina je dala i za jesenski broj JoomBoos Videostar magazina u kojem je također odgovarala na neka škakljiva pitanja i otkrila svoje najveće mane i vrline. Također se prisjetila svog najsramotnijeg trenutka u životu.

"Za vrijeme školskog izleta i šetnje gradom pred cijelim razredom zabila sam se u stup dok sam hodala, jer nisam gledala ispred sebe, već sam razgovarala s prijateljicom", ispričala je. Ups...

POGLEDAJTE ŠTO JE VALENTINA OTKRILA NA POLIGRAFU:

Posjeti joomboos.24sata.hr