Prvi JoomBoos Videostar Magazin 371 pregleda 30. listopada 2020.

Zgodna Walme na Poligrafu: 'Često vam se upucavaju?'

tina.walme/Instagram

Atraktivna i talentirana plesačica Valentina Walme najnovija je žrtva 'Poligrafa'. U serijalu 24sata otkrila je upucavaju li joj se često te odgovarala na neugodna pitanja poput onog je li joj Davor Garić bio više od plesnog partnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Valentina Walme, je li vam Davor Garić bio više od plesnog partnera?", ovo je bilo tek jedno od pomalo awkward pitanja na koja je Valentina morala odgovarati u najnovijoj epizodi Poligrafa. Zgodna plesačica spremno je odgovorila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boli me glava.

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Garić je izuzetno privlačan muškarac. Visok je, brine se o svom tijelu, brine se o svom zdravlju, inteligentan je i humorističan. Obožavam ga", otkrila je Walme ispitivaču.

Valentina nije izbjegla ni ona malo privatnija pitanja pa je tako otkrila je li u vezi ili slobodna, a šokirala su je i pitanja o tome je li imala aferu s kolegom s posla, jesu li su joj se upucavali tijekom plesačkih nastupa te bi li se podvrgnula estetskim operacijama.

 | Autor:

Iskreni intervju Valentina je dala i za jesenski broj JoomBoos Videostar magazina u kojem je također odgovarala na neka škakljiva pitanja i otkrila svoje najveće mane i vrline. Također se prisjetila svog najsramotnijeg trenutka u životu.

"Za vrijeme školskog izleta i šetnje gradom pred cijelim razredom zabila sam se u stup dok sam hodala, jer nisam gledala ispred sebe, već sam razgovarala s prijateljicom", ispričala je. Ups...

POGLEDAJTE ŠTO JE VALENTINA OTKRILA NA POLIGRAFU:

Tvoja reakcija?