Zimska škola je za srednjoškolce koji su ispred svog vremena

Innovation Academy
Stotinjak srednjoškolaca vrijedno je upijalo znanje s kojim će pokoriti sve izazove u budućnosti
Vidi originalni članak

Jako mi se sviđa ovaj program tijekom kojeg sam puno toga novog naučila. Bilo mi je jako zanimljivo čuti više o YouTubeu i tome kako sve to funkcionira iza kamera. Upoznala sam i druge sudionike s kojima se odlično slažem, atmosfera je super, a predavači su odlični! - oduševljeno je rekla Ria Walla, sudionica zimske škole Innovation Academy.

Projekt je okupio stotinjak srednjoškolaca iz cijele Hrvatske koji su kroz četiri programa stjecali nova znanja i vještine te tako nadopunjavali svoje redovno obrazovanje.

Tijekom Future Skills programa na sudionike su uspješno prenesena znanja i vještine iz područja inovacija, tehnologije, projektnog menadžmenta te kritičkog razmišljanja, dok su tijekom IT Genius programa sudionici imali priliku naučiti više o programskoj logici, programiranju i razvoju mobilnih aplikacija.

- Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) provodi brojne projekte s ciljem poticanja poduzetništva, boljeg obrazovanja mladih i educiranja o inovacijama, tehnologiji te ostalim vještinama potrebnima u poslovnom svijetu. Jedan od projekata HUKI-ja je i Innovation Academy namijenjen ambicioznim i talentiranim pojedincima srednjoškolske dobi koji su spremni van redovnog obrazovanja učiti više o područjima koja ih zanimaju te tako steći znanja i vještine koja će im omogućiti da budu spremni za izazove koji ih čekaju u budućnosti - kazala je Iva Fabris, menadžerica projekta.

Tijekom Soft Skills programa sudionici su učili kako poboljšati svoje komunikacijske i prezentacijske vještine, dok tijekom Social Media Influencer programa powered by JoomBoos učili su kako funkcioniraju društvene mreže.

Po završetku akademije, polaznici su dobili certifikate Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije koji označavaju njihovo sudjelovanje i uspješno završavanje programa zimske škole Innovation Academy, a koji u budućnosti mogu dodati svom životopisu.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr